20 juli 2017

Derby County voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Engelse club Derby County zijn inmiddels officieel bekend gemaakt door de club en Umbro. In deze nieuwe shirts speelt Derby County de Championship en FA Cup wedstrijden gedurende 2017-2018. Derby County eindigde afgelopen seizoen op een negende plaats in de Championship, waardoor het komend seizoen weer op het tweede niveau van Engeland acteert. De club en Umbro lanceerden het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Umbro is sinds 2014 kledingsponsor van de club en onlangs werd het contract tot 2022 verlengd. Check hieronder de details van de nieuwe voetbalshirts.

Derby County thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Derby County shirt voor 2017-2018 is wit en bevat verder zwarte accenten. Deze accenten komen terug in de ronde hals en in de band over de schouders en mouwen. In de band over de schouders en mouwen is een strip verwerkt met daarin verschillende Umbro logo's. De dubbele diamant van het Engelse sportmerk prijkt bovendien op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de club en de nieuwe hoofdsponsor, AVON TYRES, versiert het midden van het tricot. De achterkant van het shirt bevat de bijnaam van de club: THE RAMS. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en witte kousen met aan de bovenkant een zwarte band.

Derby County uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Derby County is dit jaar overwegend geel en bevat een brede blauwe strip over de mouwen. Hier bevindt zicht bovendien een subtiele gele lijn. De logo's van de club, Umbro en Avon Tyres staan op dezelfde plek en dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en gele kousen met aan de bovenkant een blauwe band.

De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Martin, Bent en Wisdom!

Derby County voetbalshirt kopen

Het nieuwe Derby County shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de Engelse club en in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers! Check daar ook andere Derby County merchandising! 

Koop het hier!

Stuur ons gerust een e-mail als je vragen hebt over dit shirt!