Derby County uitshirt 2021-2022

Derby County heeft in samenwerking met de kledingsponsor Umbro het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de ploeg, van trainer Wayne Rooney, haar wedstrijden in de Engelse Championship, de FA Cup en de League Cup gedurende het aankomende seizoen. Derby County is ook de club van de Nederlandse keeper Kelle Roos. Het Engelse sportmerk Umbro is al sinds 2014 de kledingsponsor van ‘’The Rams’’ en dit contract loopt nog in ieder geval door tot de zomer van 2024. Nieuwsgierig naar het nieuwe uittenue van Derby County? Check de details hieronder!

Derby County uit shirt en tenue 2021-2022

Net als afgelopen seizoen wordt het uitshirt van Derby County gekenmerkt door verschillende blauwen tinten. Echter lijkt het shirt van dit seizoen totaal niet op het shirt van vorig jaar. De basiskleur van het nieuwe uittenue is turquoise blauw. De body van het shirt wordt versierd met een all-over print van geometrische vormen. De mouwen van het nieuwe uit tricot zijn donkerblauw van kleur, terwijl de biesjes van de mouwen weer turquoise blauw zijn, deze kleuren worden gescheiden door een witte band. Ook kraag is ook wit van kleur. Op de rechterborst staat het logo van de Engelse kledingsponsor Umbro. De dubbele diamant, zoals het logo ook wel wordt genoemd, is wit van kleur. Op de rechterborst de ram uit het clubwapen van Derby County. Ook de ram is wit van kleur. Alle sponsoruitingen op het shirt zijn wit, dit geldt ook voor de hoofdsponsor 32RED. Deze naam staat centraal op het shirt. In de nek, op de achterkant van het shirt staat geschreven ‘’ We are Derby.’’ Het nieuwe uittenue van Derby County wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek, welke een strip op de zijkant heeft met de verschillende kleuren blauw, die ook terugkomen in het shirt. Ook de ram en het logo van Umbro zijn blauw van kleur. De kousen van het nieuwe tenue zijn turquoise blauw.

Derby County voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Derby County uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassen (Maten S, M, L, XL en XXL) heeft het shirt een prijs van € 59,95. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer van de Engelse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Derby County voetbalshirt vanaf medio augustus in DEZE SHOP