10 juni 2016

Derby County thuisshirt 2016-2017

De nieuwe Derby County shirts voor 2016-2017 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Umbro en de Engelse club. In dit nieuwe shirt speelt Derby County de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Pride Park Stadium in Derby gedurende 2016-2017. Derby County is afgelopen seizoen als vijfde geëindigd in de Championship, waardoor het komend seizoen opnieuw op het tweede niveau van Engeland zal acteren. We bespreken hieronder het klassieke nieuwe shirt van Derby County.

Derby County thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Derby County shirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend wit en bevat een klassieke polo kraag. Verder is het shirt uitgerust met zwarte accenten, welke terug komen in een baan over de schouders en een baand rondom de oksels. Ook de zijkanten van het nieuwe Derby County shirt zijn uitgerust met een zwarte strip. Het nieuwe shirt van Derby County is een ode aan het stadion van de club, het Pride Park Stadium of iPRO Stadium. Deze hommage is te vinden aan de binnenkant van het shirt. Hier staan namelijk de coördinaten van het stadion: 52.9150° N, 1.4472° W. Boven deze coördinaten staat een graphic, welke het stadion moet voorstellen. Umbro is ook de kledingsponsor van Everton en West Ham United. Het Everton thuisshirt voor 2016-2017 en het West Ham United uitshirt voor 2016-2017 zijn ook een ode aan het stadion van de club. De rechter borst van het nieuwe Derby County thuisshirt bevat de dubbele diamant van kledingsponsor Umbro. De naam van het merk staat bovendien op de mouwen. Umbro is sinds 2014 kledingsponsor van de Engelse club. De linker borst van het nieuwe shirt is uitgerust met het logo van de club, welke gekenmerkt wordt door een ram. De bijnaam van de club is dan ook ''The Rams.'' Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte strip. Ook hierop zijn de logo's van UMBRO en Derby County vertegenwoordigd. De kousen van het nieuwe tenue zijn wit met aan de bovenkant een zwarte band, waarin het logo van de kledingsponsor is verwerkt. Check hieronder de foto's van het nieuwe Derby County voetbalshirt voor 2016-2017, waarin sterren als Martin, Hughes, Ince en nog meer spelers komend seizoen schitteren. Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt werd ook het keepersshirt gelanceerd. Dit shirt is geheel oranje en bevat ook een ode aan het stadion van de club. Ook dit shirt is voorzien van zwarte details. Check ook het nieuwe Derby County uitshirt 2016-2017.

Derby County voetbalshirt kopen

Het nieuwe Derby County shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de Engelse club en in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers! Check daar ook andere Derby County merchandiging!

Koop het hier!

Stuur ons gerust een e-mail als je vragen hebt over dit shirt!

Derby -county -thuis -shirt -2016-2017

Derby -county -shirt -thuis -2016-2017-detail