Nadat het Engelse Derby County eerder het thuis- en uitshirt voor dit seizoen presenteerde, presenteert het nu ook het nieuwe 3e shirt voor het seizoen 2015-2016. Het Derby County haalt zijn inspiratie uit de jaren '80 en wordt gedragen gedurende Championship, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in het seizoen 2015-2016. Het voetbalshirt is lichtblauw, maar kent tevens witte details.

Derby County 3e shirt 2015-2016

Het Derby County 3e shirt 2015-2016 kenmerkt zich door een subtiel grafisch diamentenpatroon over de voorzijde van het voetbalshirt. Dit patroon haalt zijn inspiratie uit de jaren '80. Het shirt kent verder een ronde lichtblauwe hals. Op de achterzijde is de bijnaam van Derby County gedrukt: "The Rams". Op de schouders en mouwen komt het diamantenpatroon niet terug. Deze zijn volledig lichtblauw gekleurd. Bovendien komt het Umbro Trademark logo terug. Traditioneel komen de logo's terug op de borst. Zo wordt de rechterborst versierd met het Umbro logo en de linkerborst met het Derby County logo. Het design van het Derby County 3e shirt wordt gecomplementeerd met het logo van hoofdsponsor Just Eat op het midden van het shirt. Het Derby County 3e tenue voor dit seizoen bevat verder een wit shirt en wit/lichtblauwe kousen. Check hieronder foto's van het nieuwe voetbalshirt.

Derby County voetbalshirts 2015-2016 kopen

De Derby County voetbalshirts kan je vanaf eind september kopen in de online Derby County shop van Subside Sports. Check bij Subside Sports natuurlijk nog veel meer voetbalshirts van de Engelse Premier League, Championship en League One clubs! Het thuisshirt is nu al te koop in de online shop van Unisportstore.

Deel hieronder jouw mening over het nieuwe Derby County 3e shirt en discussier mee!

Derby -County -15-16-3e -shirt

Derby -County -15-16-3e -shirt -2

Derby -County -15-16-3e -shirt -3