De vijf meest aantrekkelijke gadgets voor iedere voetballer

Voetballers en gadgets, het is onlosmakelijk aan elkaar verbonden! Voor de echte sterren is het een sport een collega te overtreffen wat betreft accessoires en gadgets. Een mooiere auto, een mooier horloge, een groter huis, voor de echte sterren is niets te gek! Met een modaal inkomen kunnen wij dit ons echter niet permitteren. Gelukkig zijn er websites, die goedkope gadgets aanbieden, waardoor we onze helden toch nog een bettje kunnen evenaren. Knibble.nl is zo'n website waar je tal van van aanbiedingen kunt vinden! We hebben onze top vijf gadgets voor voetballers op een rijtje gezet.

Draadloze koptelefoon

Als voetballer speel je natuurlijk liever een thuiswedstrijd dan een uitwedstrijd. Bij uitwedstrijden zijn er weer andere rituelen. Vroeger verzamelen voor een wedstrijd, met z'n allen met de bus naar het complex van het thuisspelende elftal én even het veld inspecteren waarop geschitterd gaat worden. Sommige spelers kiezen ervoor om ontspannen te gaan kaarten in de bus en andere spelers kiezen ervoor om zich in ruste te concentreren op de wedstrijd. Deze spelers zien we vaak met een koptelefoon in de bus en het veld ''inspecteren.'' Voor deze categorie heeft Knibble een aantrekkelijke aanbieding. De Sony WH 1000XM3 koptelefoon scoor je daar namelijk voor slechts € 329-. Deze koptelefoon is draadloos en bevat daarnaast een microfoon en noise-cancelling.

Sapcentrifuge

Snel herstellen na een wedstrijd is tegenwoordig een hot item. De medische staf zorgt er na een enerverende wedstrijd voor dat iedere speler een shake of gezond sapje krijgt om snel te herstellen. Op een lager niveau bestaat die luxe helaas niet. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor je herstel. Herstel je liever met een biertje of doe je dat gezond met een sapje? In dat geval biedt de Kenwoord JE850 de perfecte uitkomst. Bij Knibble scoor je de Kenwood nu voor slechts € 163,99! Met de Kenwood JE850 beschik je over een sapcentrifuge met vaatwasserbestendige onderdelen en kun je zelf je eigen sapje samenstellen. Is dit nog te prijzig? Check dan ook de goedkopere slowjuicer. Deze Juice Extractor is slechts € 49,-.

Activity tracker

Top voetballers hebben individuele schema's om hun conditie en fitheid op peil te houden. Speel je wat lager dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Als je fit wilt blijven, is een activity tracker tegenwoordig geen overbodige luxe. De Garmin Vivofit 3 is zo'n activity tracker met tal van functionaliteiten. De tracker heeft onder andere een waterdicht bereik van 50 meter en ondersteunt zowel Windows, Apple als Android. De tracker heeft daarnaast een verlichtingsfunctie en meet zowel de verbruikte calorieën, je stappen, je slaap en de afstand die je afgelegd hebt. De Garmin Vivofit 3 is de ideale gadget om mee te sporten en heeft slechts een prijs van € 69,90!

Google Home & tablet

We hadden het zojuist al even over ontspannen na een wedstrijd of training. Een lekker muziekje of een tablet zijn dan ook geen overbodige luxe. In deze categorie heeft Knibble tal van aantrekkelijke aanbiedingen. Met Google Home kun je bijvoorbeeld overal in huis je favoriete muziek luisteren. Deze box heeft een bereik van maar liefst 100 meter en heeft slechts een prijs van € 119,-. Zit je liever aan je tablet gekluisterd, dan biedt de Samsung Galaxy Tab S4 de uitkomst! Deze heeft slechts een prijs van € 519,-.

Playstation

Tegenwoordig nemen spelers ook hun Playstation naar het trainingskamp mee en bijna iedere voetballer heeft er wel één. Jij nog niet? Geen probleem! Bij Knibble is de Sony Playstation 4 Slim met maar liefst met 40% afgeprijsd. Daar heeft de spelcomputer een prijs van slechts € 199,99. Zit jouw favoriete gadget hier niet tussen. Wees niet getreurd. Bij Knibble hebben ze meer dan 100 verschillende aanbiedingen. Deze website heeft dagelijks de beste aanbiedingen, verzameld uit meer dan 160 shops. Dagelijks komen hier ook nog eens andere aanbiedingen bij!