DC United thuisshirt 2022-2023

DC United en adidas hebben afgelopen weekend het nieuwe DC United thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit voetbalshirt spelen ''The Black-and-Reds'' de Major League Soccer en beker wedstrijden in het Audi Field Washington DC Stadium in 2022 en 2023. Ook dit jaar speelt DC United weer in de Eastern Conference, waar het vorig seizoen op een achtste plek eindigde. Adidas is dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de DC United voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs.

DC United thuis shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe adidas DC United thuisshirt 2022-2023 is door adidas en de club omgedoopt tot het ''Black-and-Red Kit''. In de Amerikaanse voetbalcompetitie is het inmiddels een traditie dat alle voetbalshirts een speciale titel krijgen en uitgerust zijn met verschillende details. Het nieuwe tenue van DC United is vooral geïnspireerd door streetwear. In een statement op de website geeft de club aan dat het nieuwe thuistenue een voetbalshirts voor iedereen is en ook buiten het voetbalveld of stadion gedragen kan worden. Het voetbalshirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de brede vertciale banen, waarin ook een speciaal patroon verwerkt is. Verder bevat het voetbalshirt ook rode accenten, geïnspireerd door de clubkleuren van DC United. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn namelijk uitgerust met een dunne rode lijn. Op de schouders staan drie witte adidas strepen. De iconische trademark strepen van het Duitse sportmerk zijn al sinds het debuutseizoen in 1996 aanwezig op de voetbalshirts van DC United. Het tenue bevat ook nog andere details. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de naam van de club en de onderkant van het voetbalshirt bevat een graphic van de vleugels uit het clublogo met daarin de bijnaam van de club: Black And Red. De linkermouw is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge. Deze badge heeft dezelfde kleuren als het voetbalshirt en is een combinatie van zwart, rood en wit. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst de badge van de club. Boven deze badge staan vier sterren, die verwijzen naar de MLS kampioenschappen van 1996, 1997, 1999 en 2004. XDC Network is vanaf dit seizoen de shirtsponsor van DC United en prijkt in het wit op het midden van het voetbalshirt. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het DC United thuistenue 2022-2023.

Zoals alle adidas tenues bevat het DC United thuisshirt ook de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het DC United thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Flores, Estrada, Moreno, Kamara, Smith, Yow, Bimbaum, Najar en nog meer spelers. DC United draagt het DC United uitshirt 2021-2022 tijdens de uitwedstrijden in 2022.

DC United voetbalshirt bestellen

Het nieuwe DC United uitshirt 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse club. Andere Major League Soccer voetbalshirts bestel je in de onderstaande winkels. Voor volwassenen hebben deze voetbalshirts een prijs van € 89,95! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. 

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

DC United thuisshirt 2022-2023

DC United thuisshirt 2022-2023

DC United thuisshirt 2022-2023

DC United thuisshirt 2022-2023