DC United thuisshirt 2020-2021

DC United en adidas hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor de seizoenen 2020 en 2021 officieel bekend gemaakt. Dit gebeurde op een speciaal event ter ere van het 25 jarig bestaan van de Major League Soccer. Op dit event werden ook alle andere MLS tenues bekend gemaakt. DC United speelt in dit voetbalshirt de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Audi Field gedurende dit seizoen en volgend seizoen. District Columbia United eindigde vorig seizoen als vijfde in de Eastern Conference en werd in de eerste ronde van de play-offs uitgeschakeld door de latere finalist Toronto FC.

DC United thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe DC United thuisshirt voor 2020-2021 is dit jaar geheel zwart en heeft hetzelfde template als alle andere Major League Soccer voetbalshirts van komend seizoen. Dit template komt met name tot uiting in de adidas EQT V-hals van het tenue en de drie verticale adidas strepen op de rechterschouder van het tenue. Dit adidas template is weer geïnspireerd door de adidas voetbalshirts rondom het WK van 1994, dat ook plaats vond in de Verenigde Staten. De drie strepen van adidas zijn overigens wit en hetzelfde geldt voor het logo van het Duitse sportmerk op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van de club met daarboven vier sterren. Deze vier sterren verwijzen naar de vier gewonnen MLS Cups in 1996, 1997, 1999 en 2004. Hoofdsponsor Leidos versiert ook dit jaar weer het midden van het tenue. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de brede, rode band aan de onderkant van de mouwen. De achterkant van het tenue is geheel zwart en bevat in de nek de naam van de club. Verder zijn de mouwen uitgerust met de officiële MLS badges. Deze badge betreft een badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie. Deze badge is in stijl van de kleuren van het DC United tenue: zwart/rood/wit. De onderkant van het tenue bevat nog een speciaal label met daarin de tekst: ''Unite the District.''

Het DC United thuistenue voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe tenue. De nieuwe DC United tenues zijn ook uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe DC United tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Acosta, Rooney, Arriola, Flores, Segura, Boateng en nog meer spelers. Check ook het DC United uitshirt.

DC United voetbalshirt kopen

Het nieuwe DC United voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit tenue is vanaf nu beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 89,95. In de onderstaande winkels vind je ook andere MLS voetbalshirts. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het nieuwe DC United voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel!