8 februari 2016

DC United thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe DC United thuisshirt voor 2016 en 2017 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Amerikaanse club. In dit voetbalshirt speelt DC United de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Robert F Kennedy Memorial Stadion gedurende 2016. Zoals van elke club in de Major League Soccer, is Adidas de kledingsponsor van de club uit de Verenigde Staten. Dan het design van het voetbalshirt.

DC United thuistenue 2016

Het DC United shirt voor 2016 is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de horizontale banen in twee tinten zwart over het shirt. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een v-hals. De drie Adidas strepen staan dit jaar in het rood op de zijkanten van het shirt. De rode en witte accenten komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een strip aan de binnenkant van de kraag. Het logo van Adidas staat in het wit op de rechter borst en het logo van de club prijkt op de linker borst. Boven het logo staan vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de vier gewonnen MLS Cups in 1996, 1997, 1999 en 2004. Hoofdsponsor Leidos versiert het midden van het voetbalshirt. Verder zijn de mouwen van het shirt uitgerust met de officiƫle MLS badge, welke geheel in stijl is van de clubkleuren van DC United. Ook de onderkant van het voetbalshirt bevat nog een speciale graphic. Hier bevindt zich namelijk een label, welke geheel in stijl is van de clubkleuren van DC. Het nieuwe tenue van de Amerikaanse club wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode en witte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues. DC United speelt komend seizoen in hetzelfde uitshirt als tijdens 2015.

DC United voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van DC United kan je vanaf mei/april 2016 kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere MLS voetbalshirt. Laat daar ook je voetbalshirt voorzien van de officiƫle bedrukking!

DC-United -thuisshirt -2016

DC-United -voetbalshirt -2016

Dc -united -thuis -shirt -2016