DC United uitshirt 2019-2020

DC United en adidas hebben gisteren ook het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. Daarmee zijn vrijwel alle MLS voetbalshirts voor 2019 bekend! In dit nieuwe voetbalshirt speelt DC United de uitwedstrijden in de MLS gedurende het seizoen 2019 en 2020. DC United krijgt dit seizoen geen nieuw thuisshirt. Hetzelfde thuisshirt als vorig jaar wordt gedragen in de wedstrijden in het RFK Memorial Stadium.

In tegenstelling tot andere Major League Soccer voetbalshirts heeft het tenue van DC United een vrij simpele look. Het voetbalshirt is geheel wit en bevat zilveren accenten. De ronde hals is zilver en ook de drie strepen van adidas over de schouders zijn zilver. Verder is het tenue uitgerust met navy blauwe details. Het adi logo op de borst heeft deze kleur en hetzelfde geldt voor het logo van sponsor LEIDOS op eht midden van het tenue. De navy blauwe tint is geïnspireerd door de kleur van het clublogo. Het embleem van de club prijkt op de linker borst en boven dit logo staan vier sterren. Deze vier verwijzen naar de vier kampioenschappen van 1996, 1997, 1999 en 2004. De details op het shirt zijn met name te vinden in de officiële Major League Soccer badges op de mouwen. Deze badges zijn in de kleuren van het tenue en zijn wit/navy blauw. De achterkant van het tenue bevat in de nek verder de naam van de club. Het uittenue van DC United wordt compleet gemaakt door een broekje en kousen in deze kleuren als het voetbalshirt van DC! Uiteraard zijn de tenues weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Wayne Rooney, Acosta, Arriola, Mattocks, Stieber en nog meer sterspelers. Check bovendien het thuisshirt van 2019!

Helaas is het vrij lastig om in Europa een voetbalshirt van een Major League Soccer club te bestellen. Ben je toch op zoek naar andere merchandising van MLS clubs? Check het dan in deze winkel of deze winkel!

 Directe levering!