12 februari 2017

DC United uitshirt 2017-2018

DC United en adidas hebben een uniek uitshirt voor 2017-2018 gelanceerd. Daarover straks meer! In dit nieuwe shirt speelt DC United de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende 2017 en 2018. De Major League Soccer begint weer in de eerste week van maart en dit is dan ook de reden dat adidas in volle vaart alle voetbalshirts van MLS clubs deze week lanceert. Het Duitse sportmerk is namelijk kledingsponsor van alle teams in de Amerikaanse competitie. Check hieronder alles over het nieuwste uitshirt van DC United!

Wil je een Major League Soccer shirt kopen? Check dan alle shirts in deze SHOP of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Dc -united -uitshirt -2017-2018

DC United uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van DC United voor 2017-2018 heeft een uniek design en wordt gekenmerkt door de all-over print van de vleugels van de adelaar uit het clublogo van de club over de borst. Dit is een grijs/witte print, welke ongeveer tot het midden van het shirt loopt. Daaronder is het shirt wit. Verder is het nieuwe tenue van DC United uitgerust met een stijlvolle zwarte henley collar en zijn de mouwen rood met een zwarte bies. In de bies is de naam van de club verwerkt. De adidas trademark strepen over de schouders zijn wit. Op de rechter borst prijkt het logo van adidas in het zwart en de andere borst bevat het logo van de club. Daarboven prijken vier zilveren sterren, welke verwijzen naar de gewonnen MLS Cups in 1996, 1997, 1999 en 2004. Hoofdsponsor Leidos versiert het midden van het shirt. Uiteraard bevat het shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Robert F. Kennedy Memorial Stadium, verschillende details. Zo zijn de MLS badges op beide mouwen geheel in stijl van de kleuren van het uitshirt. De achterkant van het shirt bevat net onder de kraag de tekst: ''District of Columbia'', wat verwijst naar het belang van de staat waarin de club gelegen is Washington (DC). De onderkant van het shirt bevat een speciaal label, waarin de ''license plate'' (het nummerbord) van Washington DC is verwerkt. Hierbij staat bovendien de tekst: "Taxation Without Representation."

Dc -united -uittenue -2017

Het nieuwe DC United uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met rode details. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Zoals alle tenues van adidas zijn de tenues van DC United uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze shirts schitteren sterren als Acosta, Mullins, Neagle, Sarvas, Kamara, Rolfe en andere sterspelers!

Dc -united -adidas -shirt -2017

DC United voetbalshirt kopen

Het nieuwe DC United shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Dc -united -voetbalshirt -2017-2018