23 januari 2018

DC United thuisshirt 2018-2019

DC United en adidas hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2018 gepresenteerd. In deze shirts speelt DC United de Major League Soccer wedstrijden gedurende 2018. Adidas is ook dit jaar weer kledingsponsor van de club uit Washington. Het Duitse sportmerk is namelijk kledingsponsor van alle teams op het hoogste niveau van de Verenigde Staten. De club van manager Ben Olsen heeft dit seizoen alleen een nieuw thuisshirt. Het uitshirt van 2017 wordt namelijk ook in 2018 gedragen. Check hieronder alle details over het nieuwe thuisshirt van DC United!

DC United thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe DC United thuisshirt wordt gekenmerkt door de dunne, verticale, grijze en zwarte banen over de body van het shirt. Deze strepen staan symbool voor de vlag van de Verenigde Staten en DC. De mouwen zijn geheel zwart en worden afgesloten door een grijze band. Ook de drie adidas strepen over de schouders hebben deze kleur. Op de mouwen van het shirt bevinden zich de officiële MLS badges. Deze badges draagt de club tijdens de wedstrijden in de competitie op de mouwen en zijn geheel in stijl van de clubkleuren van de Amerikaanse club: blauw/rood. Verder bevat het shirt een ronde hals met twee knoopjes. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas. Boven het logo van DC United prijken vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de vier gewonnen MLS Cups (1996, 1997, 1999 en 2004). Sponsor Leidos versiert het midden van het tenue. Daarnaast is het shirt nog met een aantal extra details uitgerust. De achterkant van het shirt bevat net onder de kraag de lengte- en breedtematen van het nieuwe stadion van de club, het Audi Field Stadium. Dit stadion wordt op 14 juli geopend. Dan vindt de openingswedstrijd plaats tegen Vancouver Whitecaps. De voorkant van de onderkant van het shirt bevat een tag met daarin de tekst: ''JURISDICTION of the United States – 1792.'' Dit is een belangrijke wet die omstreeks 1792 werd getekend door president Washington.Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten zilveren adidas strepen. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen zijn ook geheel zwart en bevatten aan de bovenkant grijze adidas strepen. De kousen zijn daarnaast uitgerust met de vlag van Washington in het rood. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de Climacool technologie van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Vanaf nu schitteren sterren als Birnbaum, Acosta, Mullins en andere sterrren in dit nieuwe shirt. Check bovendien het nieuwste DC United uitshirt voor 2017-2018.

DC United voetbalshirt kopen

Het nieuwe DC United shirt en tenue voor 2018-2019 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2018 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!