29 april 2016

Costa Rica voetbalshirts 2016-2017

Het nieuwe voetbalshirt van het nationale elftal van Costa Rica is vandaag officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt Costa Rica de Copa America wedstrijden gedurende 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK gedurende 2016-2017. Costa Rica neemt dit jaar als gastland deel aan de Copa America Centenario. Ter ere van het 100 jarig bestaan van het toernooi vindt het plaats in de Verenigde Staten en zijn er een aantal landen uit Midden Amerika uitgenodigd als gastland. In de poulefase van het toernooi neemt Costa Rica het op tegen de Verenigde Staten, Colombia en Paraguay. Vandaag zijn zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van het land door kledingsponsor New Balance bekend gemaakt.

Costa Rica thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Costa Rica thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend rood en bevat vooral witte accenten. Deze accenten komen terug in de rechte hals en in het v-design daaronder. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen zijn wit en bevatten subtiele strepen in de kleuren van de vlag van Costa Rica: rood/wit/blauw. De binnenkant van de kraag bevat een gouden tekst: ''LIMITED EDITION''. Dit is het thema waaronder de nieuwe voetbalshirts van Costa Rica zijn gelanceerd. De achterkant van het shirt bevat de naam van het land: Costa Rica. De linker borst bevat het logo van de voetbalbond van het land: Federación Costarricense de Fútbol (FEDEFUT). De andere borst is uitgerust met het logo van New Balance in het goud. Het nieuwe Costa Rica thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en witte kousen.

Costa Rica uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Costa Rica uitshirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het thuisshirt van het land. Dit shirt is echter geheel wit met rode accenten. De hals is rood met en bevat een rood v-design daaronder. De bies aan de onderkant van de mouwen hebben ook deze kleur. De logo's van de voetbalbond en New Balance staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit geldt ook voor de naam van het land en de tekst in de kraag. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood short en blauwe kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Costa Rica voetbalshirts van New Balance, waarin sterren als Bryan Ruiz, Saborio, Borges en Umana zullen schitteren tijdens de Copa America en de periode erna.

Costa Rica shirt kopen

Het nieuwe Costa Rica voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf medio mei/juni kopen in de online shop van Subside Sports. Check daar ook andere shirts van landen die deelnemen aan de Copa America van 2016. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering gegarandeerd.

Costa -rica -voetbalshirt -thuis -2016-2017

Costa -rica -shirt -2016-2017-thuis