1 oktober 2015

Costa Rica 3e shirt 2015-2016

De voetbalbond van Costa Rica en kledingsponsor New Balance hebben weer een nieuw voetbalshirt gelanceerd. Dit keer betreft het het 3e shirt. In dit shirt speelt Costa Rica de uitwedstrijden gedurende de periode 2015-2017. New Balance is de nieuwe kledingsponsor van het nationale elftal van Costa Rica en heeft Lotto sinds afgelopen zomer vervangen. Eerder presenteerden de voetbalbond van Costa Rica (Federación Costarricense de Fútbol) en New Balance al het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor de periode 2015-2017.

Costa Rica 3e tenue 2015-2016

Het nieuwe Costa Rica 3e voetbalshirt 2015-2016 is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de klassieke polo kraag. Deze polo kraag is overwegend rood en bevat ook een een witte en blauwe lijn. Hiermee is de kraag geheel in stijl van de vlag van het land in Midden Amerika. De rood/wit/blauwe banen komen bovendien terug aan de onderkant van de mouwen. Verder wordt het voetbalshirt van Costa Rica gekenmerkt door de dunne rode verticale strepen over het shirt. Het logo van New Balance staat op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond. Het nieuwe Costa Rica 3e tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met rode en witte details. Deze kleuren komen ook terug op de kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Costa Rica tenue. Hierin speelt de club voor het eerst in de oefenwedstrijd tegen Zuid Afrika op 8 oktober 2015. Eerder lanceerden beide partijen een nieuw thuisshirt en uitshirt.

Costa Rica voetbalshirt kopen

Het nieuwe Costa Rica voetbalshirt is helaas nog nergens te koop. Mocht dit wel het geval zijn, dan zullen wij daarover direct informeren. Wel kan je nieuwe Costa Rica t-shirts en andere merchandising van het land vinden in de online Costa Rica shop van Subside Sports of check het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast! Directe levering!

Heb je een mening over het nieuwe Costa Rica shirt? Deel het hieronder!

Costa -rica -3e -shirt -2015-2016

Costa -rica -voetbalshirt -detail