11 september 2015

COPA Football - Pyro Sweater

Door het grote succes van het Pyro, Pyro Pocket en Tongue t-shirt lanceert COPA nu de Pyro sweater. De Pyro sweater maakt onderdeel uit van de "Fall Winter Collectie 2015" en is heerlijk om te dragen als het net even iets kouder is. COPA zet met pyro de meest fanatieke voetbalfans eens goed in het zonnetje. Hiermee doelen wij natuurlijk niet zomaar op voetbalfans. Hiermee doelen wij op voetbalfans die alles uit de kast halen om hun ploeg naar de overwinning te leiden. Vuurwerk, vlammen, rook. Het hoort allemaal bij pyro. Pyro supporters zijn gek. Gek op hun club, gek om alles te doen voor die 3 punten! Niets is te gek! Taferelen die wij in Nederland niet meer gewend zijn, maar in Zuid-Amerika dagelijkse kost zijn. Dat is pyro. In stadions als La Bombonera wordt vaak de grens opgezocht. Niet voor niets komt elke tegenstander van Boca Juniors met knikkende knietjes naar Buenos Aires, waardoor de 3 punten steevast in eigen huis blijven. De macht van pyro is groot! We love pyro football culture. Het beeld van een voetbalstadion dat volledig onder de rook staat is prachtig. Rook en vlammen, heerlijk om naar te kijken.

Zwarte Pyro Sweater

De Pyro sweater van het fashion merk COPA Football staat ook in vuur en vlam. De sweater beeldt de gekte van een supporter uit die lyrisch is van pyro. Op print komen de pyro tafarelen tot uiting. Een heerlijke print waar supporters te zien zijn in rook met fakkels in hun handen. Zo eert COPA de voetbalgekte van sommige supporters. Terecht. De COPA Football sweater voldoet aan de laatste trends. Met een heerlijke pasvorm is de Pyro sweater perfect geschikt om te dragen in je vrije tijd. De COPA Pyro sweater is overwegend zwart gekleurd. Door de felle kleuren die pyro met zich meebrengt ontstaat op het t-shirt een heerlijk effect. Check hieronder foto's van de Pyro sweater en de eerder uitgebrachte t-shirts.

Pyro sweater kopen

De shirts zijn nu al te koop in de online shop van Sportus. Vanaf vrijdag 11 september is ook de fantastische sweater verkrijgbaar bij Sportus. Oja... Bekijk ook nog even het filmpje hieronder. Dan weet je als voetbalfanaat waarom deze sweater niet mag ontbreken in jouw kledingkast.

COPA Football - Pyro Sweater

COPA Tongue T-Shirt

CC-6659

CC-6654