19 februari 2016

COPA Hinchas All Over T-Shirt

COPA heeft een nieuwe collectie gelanceerd en dat betekent weer veel nieuwe t-shirts met voetbalprints. In dit blog het HINCHAS all over t-shirt! De term Hinchas is een Spaans woord en betekent in het Nederlands fans en aanhang. De term hinchas wordt vaak gebruikt voor supporters van voetbalclubs in Midden- en Zuid-Amerika. Een hincha is een voetbalfan die alles doet en geeft voor het team, hij of zij geeft zijn leven voor de club waar hij of zij van houdt. Zowel binnen als buiten het voetbalstadion. De fan doet er alles voor om er voor te zorgen dat zijn team winnend het veld afstapt. Op de foto op het nieuwe COPA t-shirt zijn Hinchas te zien die in de hekken hangen om hun favoriete voetbalclub luidkeels aan te moedigen. De fans volgen hun club bij uit- en thuiswedstrijden en in voor- en tegenspoed.

Een hincha behoort vaak tot een georganiseerde supportersgroep, ook wel Barra Brava genoemd. Een Barra Brava staat voor trots, passie en liefde voor je voetbalclub. De supportsgroep zorgt voor sfeer in het stadion door de club de gehele wedstrijd aan te moedigen met gezang, vlaggen en vuurwerk. Dit zodat de spelers een echte 12e man hebben en zelf voor vuurwerk kunnen zorgen op het veld. Zeker in de Zuid-Amerikaanse landen spat de liefde, trots en passie van de gezichten af. De hele week wordt er naar de wedstrijd uitgekeken en zijn ze in extase bij een overwinning en wordt er een week getreurd bij een nederlaag. En zeker bij een derby of klassieker zoals bijvoorbeeld Boca Juniors - River Plate kan het treuren of het feestvieren nog even wat langer duren dan normaal. Een Hincha houdt van zijn club en kan niet leven zonder.

Het COPA Football t-shirt over de hinchas is natuurlijk te koop via Sportus.nl. Op het COPA shirt zijn de fans te zien die in de hekken hangen en hopen op een winst van hun club. Boven het hek en op de achterkant zijn de stukjes papier en confetti van de sfeeractie nog te zien. Op de achterkant ook rugnummer 9 in het wit. Klik hier om het hinchas shirt te bestellen bij Sportus.nl voor € 39,95. Check daar ook nog meer dan 100 andere voetbal gerelateerde t-shirts vanaf € 34,95. Directe levering en gratis verzending vanaf € 50,-.

6671 Hinchas All Over 1

6671 Hinchas All Over 2

6671 Hinchas All Over 3

6671 Hinchas All Over 4

6671 Hinchas All Over 5