18 februari 2016

COPA Associazione & Blackout t-shirts

Twee t-shirts uit de nieuwe COPA Football collectie worden door ons in het zonnetje gezet. Twee geweldige shirts uit de spring/summer 2016 collectie. Zowel deze twee t-shirts als de gehele collectie zijn uiteraard te bestellen via Sportus en Subside Sports. Uitgelicht zijn de COPA Associazione in wit en de COPA Blackout in het zwart. Dit zijn de nieuwste COPA t-shirts met een speciaal logo op de linker borst!

COPA Associazione t-shirt

De COPA Associazione gaat over de voetbalvereniging COPA, welke is opgericht in 1998. Uiteraard is dit een fictieve voetbalverening met een eigen logo. Dit logo is terug te vinden op de linkerborst. Hierin staat de tekst, COPA Associazione calcistica - est. 1998. Het merk COPA verblijdt ons namelijk sinds 1998 met zowel retro voetbalshirts, trainingsjack, ballen, broeken en t-shirts. Op de rechterborst staat nummer 11. Het nummer heeft een extra dun lijntje gekregen voor het echte retro effect. Het witte shirt van COPA is verder afgewerkt met een mooie grote V op de voorkant. Deze V is in de kleuren zwart en rood. Een klassiek t-shirt voor de echte COPA fan en dat zijn wij.

COPA Blackout t-shirt

Naast dit overwegend witte shirt heeft COPA Football ook een zwart t-shirt gelanceerd in deze spring/summer collectie. Een zwart Blackout t-shirt met verticale mat-zwarte strepen over het shirt. Op de linkerborst een geborduurd CF logo. CF staat uiteraard voor COPA Football. Het CF logo wordt omringd door een lauwerkrans. Bij verschillende sporten wordt de lauwerkrans gezien als het hoogsthaalbare, het hoogste podium, de beker, de gouden medaille, het summum. Op de rechterborst bevindt zich het logo van sportmerk COPA. Ook op de achterkant is een bedrukking te vinden. Hierop is rugnummer 8 te zien. Het Blackout t-shirt van COPA is zeer stijlvol en dit t-shirt zal de COPA fan zeker kunnen waarderen.

Zowel het Blackout als het COPA Associazione shirt zijn te bestellen via SPORTUS.NL voor slechts € 34,95! Directe levering en gratis verzending boven de € 50,-. Check daar ook meer dan 100 andere COPA t-shirts met voetbalprints!

COPA-Associazone -t -shirt

COPA-Blackout -t -shirt

Copa -associazione -shirt