11 september 2015

COPA Football - The Great Old T-shirt

Vandaag (11 september 2015) heeft COPA een nieuwe "Fall Winter 2015 Collection" gepresenteerd. De nieuwste collectie van COPA kent nieuwe COPA Classic en COPA Football (retro-) t-shirts. Nieuw in de collectie van COPA Football is het zwarte "The Great Old T-shirt". Het kledingmerk COPA werd in 1998 opgericht door een aantal voetbalfanaten. Deze voetbalfanaten startten met een kleine collectie traditionele zware katoenen voetbalshirts. Sindsdien is de collectie stevig uitgebreid. Een van deze lijnen is COPA Football. COPA Football ademt een en al voetbal. Dit geldt ook zeker voor het zwarte "The Great Old T-shirt".

Zwart The Great Old T-shirt

Op het zwarte COPA Football "The Great Old T-shirt" staan enkele grijze prints van het Bosuil stadion van FC Antwerp afgebeeld. Op een van de prints is ook een vlag van FC Antwerp zichtbaar. Daarnaast komen enkele memorabele momenten uit wedstrijden terug. Dit vormt een mooie ode aan de oudste nog bestaande club van België. Het Bosuilstadion is een voetbalstadion in de Belgische stad Antwerpen en biedt plaats aan 16.649 toeschouwers. Het stadion ligt in de deelgemeente Deurne en is het thuisstadion van Royal Antwerp Football Club. In de volksmond heet het stadion ook "Den Bosuil". Omwille van de sfeer tijdens enkele interlands België-Nederland werd ook gesproken van "de Hel van Deurne". Dit zwarte COPA Football shirt heeft een normale pasvorm. Het t-shirt is door COPA in samenwerking met Marco Magielse ontworpen. Een verwijzing naar deze samenwerking komt terug onder de prints op het t-shirt: "By Marco Magielse & COPA".

Informatie COPA Football t-shirt

The Great Old is een bijnaam van de voetbalclub FC Antwerp. Royal Antwerp Football Club (RAFC) of kortweg Antwerp, is een Belgische professionele voetbalclub. De clubkleuren zijn rood en wit. Antwerp werd opgericht in 1880 als de "Antwerp Athletic Club". Bij het toekennen van de stamnummers in 1926 was Antwerp de oudste nog bestaande club van België waardoor het bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond aangesloten is met stamnummer 1. Royal Antwerp Football Club is de oudste nog bestaande club van België. The Great Old speelt sinds 1923 in het Bosuilstadion.

The Great Old T-shirt kopen

Vanaf vandaag (11 september 2015) is dit COPA Football t-shirt te koop in de online shop van Sportus.nl. Check bij Sportus.nl natuurlijk ook de andere nieuwe t-shirts uit de nieuwe "Fall Winter Collection" van COPA Football.

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening over dit t-shirt.

COPA Football - The Great Old T -Shirt

COPA Football - The Great Old T -Shirt - 1

COPA Football - The Great Old T -Shirt - 2

COPA Football - The Great Old T -Shirt - 3