11 september 2015

COPA Football - Twilight Stadium T-shirt

Vandaag (11 september 2015) heeft COPA een nieuwe "Fall Winter 2015 Collection" gepresenteerd. De nieuwste collectie van COPA kent nieuwe COPA Classic en COPA Football (retro-) t-shirts. Nieuw in de collectie van COPA Football is het zwarte/grijze "Twilight Stadium T-shirt". Het kledingmerk COPA werd in 1998 opgericht door een aantal voetbalfanaten. Deze voetbalfanaten startten met een kleine collectie traditionele zware katoenen voetbalshirts. Sindsdien is de collectie stevig uitgebreid. Een van deze lijnen is COPA Football. COPA Football ademt een en al voetbal. Dit geldt ook zeker voor het zwarte "Twilight Stadium T-shirt".

Zwart-grijs Twilight Stadium T-shirt

Het COPA Football "Twilight Stadium T-shirt" is overwegend zwart gekleurd en kent een print die voornamelijk grijs van kleur is. Daarnaast kent het t-shirt een ronde hals. Op de voorkant van dit COPA shirt is op de romp een all-over print van een voetbalstadion zichtbaar. Het voetbalstadion dat zichtbaar is op het "Twilight Stadium T-shirt" is het oude stadion van Huddersfield Town F.C, genaamd Leeds Road. Het stadion ademt een en al nostalgie. Op het veld zijn de 22 gladiatoren  zelfs nog te zien. Op de all-over print is daarnaast ook achter het stadion het heuvelachtige landschap van Hudersfield zichtbaar. Voor het stadion staan enkele bussen met waarschijnlijk de uitsupporters geparkeerd, die genieten van hun "away-day". De foto die op de all-over print van het zwart-grijze COPA "Twilight Stadium T-shirt" terugkomt, komt uit de serie van Stuart Clarke 'The Homes Of Football' en is gemaakt in 1993, tijdens een FA Cup wedstrijd tegen Southend United. De foto draagt de titel "Leeds Road bij schemering". Het COPA Football t-shirt kent een normale pasvorm.

Informatie COPA Football t-shirt

Het stadion werd in september 1908 geopend en sloot haar deuren in 1994. Huddersfield verhuisde naar het Alfred McAlpine Stadium. De eerste wedstrijd in Leeds Road was een vriendschappelijke tegen Bradford Park Avenue. Op 27 februari 1932 kwam Arsenal op bezoek (0-1) tijdens de 6e ronde van de FA Cup. Er was bij deze wedstrijd een recordaantal van 67.037 toeschouwers aanwezig. In totaal speelde Huddersfield Town 1.554 wedstrijden in het Leeds Road stadion. De laatste wedstrijd was op 30 april 1994 tegen Blackpool. Huddersfield wist de laatste wedstrijd in Leeds Road met 2-1 te winnen. De grond van het stadion werd kort daarna gesloopt en het terrein werd herontwikkeld als een winkelcentrum. Huddersfield speelt tegenwoording in het Alfred McAlpine stadion. In 2012 kwamen de naamsrechten echter in handen van Heineken. Heiniken veranderde de naam, waardoor het Alfred McAlpine stadion tegewoordig door het leven gaat als het John Smith's Stadium. 

Twilight Stadium T-shirt kopen

Vanaf vandaag (11 september 2015) is dit COPA Football t-shirt te koop in de online shop van Sportus.nl. Check bij Sportus.nl natuurlijk ook de andere nieuwe t-shirts uit de nieuwe "Fall Winter Collection" van COPA Football.

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening over dit t-shirt.

Twilight Stadium T-shirt 2

Twilight Stadium T-shirt 3

Twilight Stadium T-shirt 4

Twilight Stadium T-shirt