11 september 2015

COPA Football - Football Romantics T-shirt

Vandaag (11 september 2015) heeft COPA een nieuwe "Fall Winter 2015 Collection" gepresenteerd. De nieuwste collectie van COPA kent nieuwe COPA Classic en COPA Football (retro-) t-shirts. Nieuw in de collectie van COPA Football is het zwarte "Football Romantics". Het kledingmerk COPA werd in 1998 opgericht door een aantal voetbalfanaten. Deze voetbalfanaten startten met een kleine collectie traditionele zware katoenen voetbalshirts. Sindsdien is de collectie stevig uitgebreid. Een van deze lijnen is COPA Football. COPA Football ademt een en al voetbal. Dit geldt ook zeker voor het zwarte "Football Romantics".

Zwart Football Romantics T-shirt

Het COPA Football "Football Romantics T-shirt" is overwegend zwart gekleurd en kent rondom de borst een  rood-witte print. De rood-witte print beeldt onder andere de naam van het merk (COPA Football), het oprichtingsjaar (1998) en de naam van het t-shirt (Football Romantics) uit. Ook komt een gebalde vuist met daarin een rode roos terug. De print op het shirt wordt omringd door lichtmasten, die nog eens de nostalgie van voetbal uitbeelden. Het design van het COPA Football t-shirt wordt gecomplementeerd door een ronde zwarte hals. Ook komt aan de uiteinde van de linkermouw een logo van het merk terug. Dit zwarte COPA Football shirt heeft een normale pasvorm.

Informatie COPA Football t-shirt

COPA Football bestaat sinds 1998. De print op het "Football Romantics T-shirt" verwijst naar deze nostalgische oude tijd. De print verwijst naar de tijd van staantribunes, broodjes kroket en bier. De print verwijst ook naar een elftal met eigen jeugdspelers in plaats van duur betaalde passanten en zwarte voetbalschoenen. Dit is het voetbal waar veel liefhebbers dol op zijn! Football Romantics heeft pas op de plaats gemaakt in het betaalde voetbal. Wetgeving en geld heeft deze nostalgische oude tijd doen verdwijnen. Football Romantics komt tegenwoordig terug op lagere niveaus of in het amateurvoetbal. Ook hier is helaas niet altijd meer plaats voor "Football Romantics".

WE ARE AGAINST MODERN FOOTBALL!

Football Romantics verwijst daarnaast ook naar een oudere COPA Manifesto commercial met het volgende statement:

We Are Football Romantics
Football is the best game in the world.
It doesn’t belong to a few Swiss officials,
Billionaire investors or ultra rich sheiks.
It belongs to the players and the fans.
Let’s not play the World Cup in Qatar.
Let’s get rid of the corporate skyboxes.
Let’s bring back the standing areas.
We love football the way it used to be.
We are football romantics.

Football Romantics T-shirt kopen

Vanaf vandaag (11 september 2015) is dit COPA Football t-shirt te koop in de online shop van Sportus.nl. Check bij Sportus.nl natuurlijk ook de andere nieuwe t-shirts uit de nieuwe "Fall Winter Collection" van COPA Football.

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening over dit t-shirt.

COPA Football - Football Romantics T-shirt