18 januari 2016

Club Deportivo Guadalajara 3e voetbalshirt 2016

Het nieuwe 3e shirt van Chivas Guadalajara voor 2016 is vandaag officieel bekend gemaakt door Adidas en de Mexicaanse club uit de gelijknamige stad. In dit nieuwe shirt speelt Chivas Guadalajara de uitwedstrijden in de Mexicaanse Primera Division gedurende dit jaar. Het nieuwe shirt van Chivas heeft een fris design!

Het nieuwe 3e shirt van Chivas Guadalajara is gebaseerd op het Condivo 16 template van Adidas. De drie iconische strepen van Adidas staan dan ook niet op de mouwen van het shirt, maar lopen over de zijkanten van het shirt. Verder is het voetbalshirt van Chivas geheel rood en hebben de mouwen een opvallend design. De mouwen zijn namelijk uitgerust met horizontale blauwe banen in twee verschillende tinten. De onderkant van de mouwen wordt afgesloten door een rode bies. Verder is het shirt van Chivas uitgerust met een v-hals. De rechter borst bevat het logo van Adidas, welke sinds 2011 kledingsponsor is. De andere borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Omnilife in Guadalajara. Hoofdsponsor van de club is BIMBO. Pepsi en Scotia bank versieren de mouwen van het voetbalshirt van Chivas. Het nieuwe tenue van Chivas wordt gecompleteerd door een rood short met witte Adidas stripes aan de zijkanten. Bovendien staan op het short de logo's van de club en Adidas. De kousen overwegend rood met een blauwe band aan de bovenkant. Op de kousen staan de initialen van de club en het logo van Adidas. Check hieronder de foto's van het nieuwe frisse tenue van de club die elf keer kampioen van Mexico werd en één keer in de geschiedenis van de club de Champions League van Midden Amerika won.

Helaas weten wij niet waar dit shirt te koop is. Zodra we dit weten, hebben we weer nieuws! Andere voetbalshirt van Midden of Zuid Amerikaanse clubs kan je altijd scoren bij Subside Sports! Inclusief bedrukking!

Chivas -3e -voetbalshirt -2016

Chivas -3e -tenue -2016