2 oktober 2017

Club Deportivo Chivas pink ribbon voetbalshirt 2017

Chivas Guadalajara heeft in samenwerking met kledingsponsor PUMA een nieuw special edition PINK RIBBON voetbalshirt gelanceerd, die alleen tijdens de maand oktober als uitshirt door de Mexicaanse club gedragen wordt. Oktober staat jaarlijks in het teken van Pink Ribbon. De Breast Cancer Awareness Month is een jaarlijks terugkerende internationale campagne om fondsen te creëren voor preventie, opsporing, behandeling en verzorging. Mexicaanse clubs lanceren jaarlijks speciale ''PROJECT PINK'' voetbalshirts, waarvan de opbrengsten naar de speciale fondsen gaan rondom het thema. Check hieronder de details van het Chivas voetbalshirt.

Het Pink Ribbon voetbalshirt van Club Deportivo Chivas is gebaseerd om het template van het uitshirt. Het shirt is overwegend zwart met navy blauwe mouwen. In tegenstelling tot het uitshirt bevat dit shirt, geheel in stijl van het thema Pink Ribbon, ook roze accenten. Deze details komen terug in de gradient strip over de mouwen en schouders en in de logo's van Puma en de club op de borst. Het logo bevat dertien sterren, welke verwijzen naar de kampioenschappen van de club. De roze accenten komen ook terug in de officiële bedrukking van Chivas op de achterkant van het voetbalshirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met roze details. Vorige week lanceerden Puma en Chivas een nieuw 3e shirt. Dit shirt stond geheel in het teken van Mexico.

Dit nieuwe shirt kan je alleen in de online shop van de Mexicaanse club. Ben je op zoek naar een ander voetbalshirt van een Mexicaanse club? Check het in deze online SHOP! Ben je meer op zoek naar het voetbalshirt van het nationale elftal van Mexico? Check het in deze online winkel!