3 december 2018

Chivas 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Het Duitse sportmerk Puma heeft zojuist het nieuwe derde wedstrijdshirt van Chivas onthuld. In dit shirt speelt Chivas haar wedstijden in de Clausura 2019. Dit is de aankomende competitie in Mexico. In Zuid- en Midden Amerika is het namelijk heel normaal om twee competities te spelen in één jaar de Apertura (Spaans voor opening) en Clausura (Spaans voor afsluiting). In de Apertura eindigde de club van trainer José Cardozo op de elfde plaats. Dit moet in de aankomende competitie beter. Opvallen gaan de spelers van Chivas sowieso in dit gave shirt. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Mexicaanse club? Check de details hieronder!

Chivas 3e wedstrijd shirt en tenue 2018-2019

Het vieren van de tradities van Chivas staat voorop bij het ontwerp van het nieuwe shirt van de Mexicaanse club. Zoals altijd is het nieuwe shirt van Chivas weer erg opvallend. De body van het nieuwe shirt is donkerblauw en met rode details. Wanneer je goed kijkt zie je dat deze rode details een geitenkop vormen. Deze geitenkop staat voor de mascotte van de club. Rond de hals van het shirt zijn de kleuren van de Mexicaanse club te zien. De biezen van de mouwen zijn rood van kleur. De springende Poema, het logo van het Duitse sportmerk, is moeilijk te zien. Deze staat namelijk op de rechterkant van de borst in het rood. Ook het clubwapen van Chivas is monochroom rood van kleur. In Midden Amerika is het normaal om veel sponsor op het shirt te zien, daarom is het erg gaaf dat aan de voorkant van het shirt geen enkele sponsor te zien is. Deze staan allemaal op de achterkant van het shirt. Dit zorgt wat ons betreft voor een gave look. Het nieuwe derde tenue van Chivas wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen.

Net zoals bij alle tenues van Puma wordt ook bij het derde wedstrijdtenue van Chivas gebruik gemaakt van de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstijden. Sterren als Pereira, Sánchez, Van Rankin, Pineda, Sandoval en Pulido schitteren tijdens de Clausura in dit shirt.

Chivas voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van Chivas is op dit moment alleen te koop in de fanshop van de Mexicaanse club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Mexicaanse voetbalclubs? Check deze webshop. Directe levering gegarandeerd en mogelijkheid tot bedrukking!