Chivas Guadalajara en PUMA hebben het nieuwe 3e shirt voor 2017-2018 officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Chivas Guadalajara de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX gedurende dit seizoen. De Mexicaanse club maakt haar debuut in dit nieuwe shirt in de wedstrijd tegen PUMAS UNAM aanstaande zaterdag. Hieronder bespreken we het design van het klassieke nieuwe shirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Omnilife.

Het nieuwe Club Deportivo Chivas Guadalajara 3e shirt voor 2017-2018 is overwegend navy blauw met oranje details. Deze oranje details komen terug in de brede strip over de mouwen en in een vierkant aan de onderkant van de mouwen. Beide banen worden omringd door een subtiele witte lijn. Verder bevat het shirt donkere diagonale strepen over de voorkant van het shirt en is het voetbalshirt uitgerust met een v-hals en gevouwen kraag. Het voetbalbroekje van het nieuwe tenue van Chivas Guadalajara is ook navy blauw met aan de zijkanten een oranje strip. De kousen zijn overwegend oranje en bevatten aan de bovenkant een blauwe band. Opvallend genoeg bevat het shirt van Chivas Guadalajara geen sponsoren. Check hieronder de foto's van de shirts van de Mexicaanse club.

Zoals alle tenues van PUMA zijn de tenues van Chivas Guadalajara uitgerust met het PUMA Dry Cell systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het shirt van Chivas kan vooralsnog nergens gekocht worden. Check andere shirts van clubs uit Midden- en Zuid Amerika in deze SHOP!

Chivas -3e -shirt -2017-2018