4 oktober 2016

Roze Chivas Guadalajara ''Breast Cancer Awareness'' voetbalshirt 2016-2017

Chivas Guadalajara heeft in samenwerking met PUMA een roze shirt gelanceerd ter gelegenheid van de maand oktober, welke bekend staat als ''pink ribbon'' maand. Dit roze shirt verving afgelopen weekend het thuisshirt van de club in de wedstrijd tegen Monarcas Morelia en zal bovendien de komende maanden als alternatief uitshirt gebruikt worden. In dit nieuwe shirt speelt Chivas Guadalajara dus een aantal uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX gedurende 2016-2017. We bespreken hieronder kort het nieuwe shirt dat hetzelfde design heeft als het thuisshirt. Alleen de rode banen hebben dus een andere kleur.

Het Chivas Guadalajara ''breast cancer awareness'' shirt wordt gekenmerkt door de brede roze en witte verticale banen over het shirt. De roze banen zijn verdeeld in dunnere roze banen. Verder bevat het nieuwe shirt van Chivas Guadalajara een klassieke henley collar in het wit. De mouwen van het shirt zijn overwegend navy blauw en worden aan de onderkant afgesloten door een witte bies. De achterkant van het shirt bevat een roze vlak waarin de namen en de nummers van de spelers verschijnen. De onderkant van de achterkant van het shirt is wel uitgerust met roze en witte banen. Op de rechter borst prijkt het logo van PUMA in het blauw, terwijl de andere borst het logo bevat van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Omnalife. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een licht roze strip. De kousen zijn roze met aan de bovenkant een blauwe band. Check hieronder een aantal foto's van het nieuwe shirt, waarin Mexicaanse sterren als Pulido, Alberto Pena en Brizuela zullen schitteren de komende maanden. 

Vooralsnog betreft dit shirt een limited edtion voetbalshirt van de club, welke maar beperkt te koop is in de clubshop van de Mexicaanse topclub. Andere voetbalshirts van Mexicaanse clubs of Zuid en Noord Amerikaanse clubs scoor je in deze SHOP!

Chivas -breast -cancer -awareness -shirt -2016-2017

Chivas -guadalajara -shirt -2016-2017