15 september 2017

Chivas Guadalajara 3e shirt 2017-2018 in stijl van Mexico voetbalshirt

Met het oog op het WK van 2018 is het zeker de moeite waard om het nieuwe Chivas Guadalajara 3e shirt voor 2017-2018 te bespreken. Wat ons betreft mag dit shirt namelijk door als inspiratie voor het voetbalshirt van het nationale elftal van Mexico voor 2018-2019. Het nieuwe shirt van het Noord Amerikaanse land wordt namelijk medio november officieel gelanceerd door adidas en de Mexicaanse voetbalbond. Een ander Duits sportmerk, Puma, is echter verantwoordelijk voor het design van het nieuwe alternatieve uitshirt van de Chivas Guadalajara. Deze week presenteerde het merk het nieuwe voetbalshirt onder het motto #HazPatriaRojiblanca. In dit shirt speelt de club een aantal uitwedstrijden in de Mexicaanse competitie dit seizoen. Check hieronder de details.

Design Chivas Guadalajara voetbalshirt en tenue

Het nieuwe Chivas Guadalajara 3e shirt is geheel in de stijl van het voetbalshirt van het Mexicaanse elftal. Het shirt is namelijk groen met zowel rode als witte details. De rode details komen onder andere terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rode details bevinden zich bovendien in de hals. De kraag van het shirt is verder wit. De witte accenten komen ook terug in de flitsende strip over de schouders en mouwen. Deze strip wordt gekenmerkt door het zogenaamde gradient design, welke ook te zien zijn op de voetbalshirts van clubs als Arsenal en Borussia Dortmund. Deze strip wordt onderbroken door het logo van Puma, welke ook op de rechter borst staat. Verder wordt het shirt gekenmerkt door een all-over print van een Mexicaans reliƫf, wat het shirt een speciaal geeft. De linker borst bevat het logo van de club met daarboven een gouden ster. Deze ster verwijst naar het winnen van het kampioenschap van Midden Amerika in 1959. De binnenkant van de kraag bevat de campagnenaam: ''Haz Patria Rojiblanca'' (Maak het thuisland rood en wit). De achterkant van het tenue bevat het logo van sponsor TECATE. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De kousen zijn rood en bevatten aan de bovenkant witte en rode strepen.

Ook deze tenues zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Voetbalshirt Chiva Guadalajara kopen

Helaas kan je dit shirt alleen kopen in de online shop van de Mexicaanse club. Ben je op zoek naar een ander voetbalshirt van een Mexicaanse club? Check het in deze online SHOP! Ben je meer op zoek naar het voetbalshirt van het nationale elftal van Mexico? Check het in deze online winkel!