Het Chivas Guadalajara WK 2018 special edition voetbalshirt

Club Deportivo Chivas de Guadalajara heeft een speciaal voetbalshirt voor het WK clubteams van 2018 uitgebracht. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Chivas tijdens het WK van 2018 in de Verenigde Arabische Emiraten. Dit toernooi vindt van 12 december tot 22 december plaats en Chivas mag aan het toernooi deelnemen, omdat het de Concacaf Champions League van 2018 gewonnen heeft. Dit is de Champions League voor clubteams in Midden Amerika. Het nieuwe voetbalshirt van Chivas wordt bovendien nog in een aantal andere wedstrijden gedragen tijdens het seizoen 2018-2019. Benieuwd naar het design van het tenue? Check het hieronder!

Het nieuwe Chivas Guadalajara WK 2018 voetbalshirt heeft een echt retro design en is dan ook geïnspireerd door het voetbalshirt van de jaren '70. Het tenue wordt gekenmerkt door de rode, blauwe en witte, verticale banen over het shirt. De blauwe banen zijn dunner dan de rode en witte banen. De kraag van het nieuwe Chivas shirt heeft ook een echte retro look. Het shirt heeft namelijk een kleine V-hals met een gevouwen kraag in het blauw. Het logo van kledingsponsor Puma prijkt in het blauw op de rechter borst en de mouwen. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2016 de tenues van de Mexicaanse grootmacht. Op de linker borst prijkt het logo van de Mexicaanse club. Uiteraard is het nieuwe voetbalshirt van Chivas ook uitgerust met speciale details. Zo is de achterkant van de hals uitgerust met een strip in de kleuren van de Mexicaanse vlag en staat aan de binnenkant van de hals de tekst: ''It's not love, it's Chivas.'' Zoals het een retro shirt betaamd, heeft het shirt lange mouwen. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en kousen in dezelfde kleuren als het voetbalshirt.

Het nieuwe shirt betreft een limited edition voetbalshirt, waarvan er slechts 2018 zijn geproduceerd. Deze zijn nu al uitverkocht bij de club. Check hieronder nog meer foto's van het shirt, waarin de Mexicanen voor het eerst aantreden tegen de Japanse club Kashima Antlers. Het shirt wordt onder andere gedragen door sterren als Salcido, Pulido, Gudino, Pineda en andere sterspelers.

Dit special edition shirt kan je nergens bestellen. Ben je op zoek naar een retro voetbalshirt van de club of voetbalshirts van andere Mexicaanse clubs? Bestel het in deze winkel

of deze SHOP! Directe levering gegarandeerd!