Dit zijn de Club Deportivo Guadalajara voetbalshirts 2024-2025

De Mexicaanse voetbalclub Club Deportivo Guadalajara (Chivas Guadalajara) en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Chivas voetbalshirts 2024-2025 gepresenteerd. In deze tenues speelt CD Guadalajara de wedstrijden in de Mexicaanse Liga MX en de beker gedurende het seizoen 2024-2025. Ook dit jaar is Puma weer de producent van de CD Guadalajara tenues. Deze functie heeft het sportmerk sinds het seizoen 2016-2017.

CD Gualadaraja thuisshirt 2024-2025

Het Puma CD Guadalajara thuisshirt 2024-2025 bevat weer de traditionele rode en witte verticale banen. Dit jaar is het thuisshirt uitgerust met navy blauwe accenten. Het diagonale gedeelte van de hals is navy blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de branding van Puma. Het voetbalshirt heeft de kenmerken van het nieuwste Puma template. De zijkanten bevatten een rood vlak met een diagonale rode baan, welke kenmerkend is voor het recente template van Puma. Het logo van het Duitse sportmerk staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst bevat het clublogo en alle sponsors staan centraal op het voetbalshirt: MG, Caliente en Mercado Pago. De linkermouw bevat het logo van GNP Seguros en op de achterzijde staan de logo’s van Omnilife, AKRON en Axen Capital. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat een graphic van een geit, geïnspireerd door de bijnaam van de club: ‘’Chivas Rayadas’’ (Gestreepte geiten). Het Chivas thuistenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje en witte sokken met contrasterende accenten.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma dryCELL, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Helaas kun je deze voetbalshirts alleen bestellen in de officiële webshop van de Mexicaanse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2024-2025, check het dan in de onderstaande fanshop!

Dit zijn de Club Deportivo Guadalajara voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Club Deportivo Guadalajara voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Club Deportivo Guadalajara voetbalshirts 2024-2025