China en Nike hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 officieel gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt China de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende deze periode. Tijdens de kwalificatie ter voorbereiding op het WK van 2018 is China ingedeeld in een poule met Iran, Irak, Japan, Saudi Arabië en Thailand. De nummer één en twee van deze poule plaatsen zich hoe dan ook voor het WK in Rusland. China plaatste zich echter nog nooit voor een WK. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van het Aziatische land.

China thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe China thuisshirt voor 2017 is zoals altijd overwegend rood en wordt gekenmerkt door een print van een honingraatachtige structuur over het gehele shirt. Deze print is geïnspireerd door de cultuur en architectuur van het Aziatische land. Verder is het shirt van China uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een gele strip. Ook de swoosh van Nike op de rechter borst van het shirt is geel. Nike is sinds begin 2015 de kledingsponsor van China. De linker borst van het nieuwe voetbalshirt bevat het logo van de Chinese Football Association (CFA). Verder bevatten de zijkanten van het shirt een rode strip. Het nieuwe tenue van China wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

China uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe China uitshirt voor 2017 is overwegend geel en heeft dezelfde print als het thuisshirt. De achterkant van het shirt bevat een rode strip en ook dit shirt bevat een v-hals. De logo's van Nike en de voetbalbond staan op de borst. De swoosh van het Amerikaanse sportmerk is rood. Het nieuwe uittenue van China wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje en gele kousen met rode details.

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van China uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Zheng Zhi, Gao Lin, Wu Lei en nog meer sterspelers.

China voetbalshirt kopen

Het nieuwe China voetbalshirt kan je vooralsnog nergens in Europa kopen. Wil je andere merchandising van het land scoren, check het dan in deze officiële China SHOP! Directe levering gegarandeerd!

Nike -china -voetbalshirt -2016-2017China -voetbalshirts -2016-2017