15 februari 2018

Jiangsu Suning thuisshirt 2018-2019

De Chinese voetbalclub Jiangsu Suning heeft het nieuwe thuisshirt gepresenteerd voor he voetbalseizoen 2018-2019. De Chinese voetbalclub uit Nanking is vorig jaar in een teleurstellend seizoen op de 12e plaats geëindigd, terwijl de club in 2016 nog de runner up van de Chinese Super League was. Met Braziliaanse sterspelers zoals Ramires en Alex Texeira gaat de club komend seizoen weer proberen mee te strijden om het kampioenschap. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Nanking Olympisch Sportcentrum. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 61.000 supporters. Nike is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuistenue. Nike is namelijk kledingsponsor van alle clubs in de Chinese Super League. Ben je benieuwd naar het ontwerp? Check het hieronder!

Jiangsu Suning thuis shirt en tenue 2018-2019

De club uit de Chinese stad Nanking speelt dit jaar haar thuiswedstrijden in een verticaal gestreept thuisshirt. Het shirt doet denken aan het shirt van het Italiaanse Inter Milan. Het shirt is gestreept in verticale banen. Deze banen zijn afwisselend zwart/blauw. De mouwen van het shirt zijn blauw van kleur. De kraag van het shirt is een ronde hals, terwijl er een dun zwart randje langs de hals loopt. Op de rechterkant van het shirt is het logo van Nike te vinden. De welbekende swoosh is in het wit op het shirt geplaatst. De linkerkant van het shirt bevat het logo van de club. Jiangsu Suning is in 2008 gepromoveerd naar het hoogste niveau in China. Sindsdien zijn ze al twee maal de runner up van de competitie geworden, maar ze hebben de beker nog nooit omhoog mogen houden. Wel was de club in 2015 de sterkste in de Chinese FA Cup. Dit jaar gaat de club proberen het eerste kampioenschap binnen te halen. Aan de trainer gaat het in ieder geval niet liggen dit jaar. Toptrainer Fabio Capello staat namelijk voor de groep. Deze trainer weet hoe het is om prijzen te pakken. In 1994 veroverde hij als trainer namelijk de Champions League met AC Milan.

Het nieuwe Jiangsu Suning voetbalshirt bevat verder een ronde hals, waarop de verticale strepen van het tenue doorlopen. De zijkanten van het tenue zijn uitgerust met een strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Net zoals bij alle shirts van Nike wordt ook bij dit shirt gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden zodat de spelers van Jiangsu Suning optimaal kunnen presteren. Het tenue wordt gecompleteerd door een blauwe broek en blauwe kousen.

Momenteel is het shirt van Jiangsu Suning nog niet te koop. Wanneer dit wel het geval is laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten. Wel kunt u in deze webshop andere voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019 bestellen!