21 mei 2018

China voetbalshirt 2018-2019

Deze week zijn de nieuwe voetbalshirts van China officieel gelanceerd. de nieuwe shirts van China hebben een schitterend design gekregen. Helaas gaan we de shirts van China niet zijn tijdens het WK voetbal in Rusland. China heeft zich niet weten te plaatsen voor het mondiale eindtoernooi. China eindigde in de finale poule met Iran, Zuid-Korea, Syrië, Oezbekistan en Qatar op de 5e plaats. Dit was niet genoeg om de zomer de eer van het land te mogen verdedigen op het WK. Op het Aziatisch kampioenschap van 2019 gaan we de nieuwe voetbalshirts wel terugzien. Hier heeft China zich wel voor weten te kwalificeren. Ben je nieuwsgierig naar de schitterende shirts van China, voor het seizoen 2018-2019? Bekijk de details hieronder!

China thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van China is Nike. Het Amerikaanse merk heeft goed haar best gedaan voor het nieuwe shirt. Het nieuwe shirt is gebaseerd op de kleuren van de Chinese vlag. Het shirt is namelijk rood met gele accenten. Het nieuwe thuisshirt van China is gebaseerd op het Nike Aeroswift template. Dit template van Nike is te herkennen aan de bijzondere kraag. Deze begint namelijk diagonaal maar eindigt recht. In de kraag is een Chinese draak te zien. De mouwen van het shirt zijn voorzien van een flitsend zigzag-patroon. Deze zigzaglijnen zijn geel. ‘’Het is een eer voor iedere Chinese voetballer om dit nieuwe shirt te dragen tijdens de voetbalwedstrijden.’’ zegt Wu Lei, één van de vooraan staande personen in de Chinese voetbalbond. ‘’De iconische kleur en het culturele design doen ons denken aan onze missie om de trots van het Chinese voetbal te verdedigen.’’ Op de rechterkant van de borst staat het logo van Nike. Het is geen toeval dat de bekende swoosh op het shirt van Nike staat. Nike heeft namelijk een grote deal gesloten met de Chinese voetbalbond. Hierdoor is Nike niet alleen de sponsor van het nationaal elftal, maar ook van de gehele Chinese competitie. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Chinese voetbalbond. Dit logo heeft dezelfde kleuren als het nieuwe thuisshirt van het Aziatische land. Het nieuwe thuisshirt van China wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek en rode voetbalkousen.

China uit shirt en tenue 2018-2019

Waar het nieuwe thuisshirt van China er al schitterend uitziet, is het nieuwe uitshirt van China misschien nog wel mooier. Ook het nieuwe uitshirt van Nike is gebaseerd op het Nike Aeroswift template. Het nieuwe uitshirt is dus ook uitgerust met de bijzondere kraag, en het zigzag-patroon op de mouwen van het shirt. De basiskleur van het nieuwe uitshirt van China is zwart. Het uitshirt heeft verder gouden accenten. Het vetste gedeelde van het nieuwe uitshirt van China is de all-over print. Dit zijn namelijk verschillende Chinese draken. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Nike. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van de Chinese voetbalbond. Eén keer mocht China deelnemen aan het WK voetbal. Dit was in 2002. Helaas werd het Aziatische land toen uitgeschakeld in de poulefase. Het nieuwe uittenue van China wordt compleet gemaakt door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen.

Bij zowel het thuis- als uittenue van Nike wordt gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de Chinese voetballers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. De shorts van de tenues zijn uitgerust zonder naden. Hierdoor kunnen de voetballers zich veel natuurlijker bewegen.

China voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van China zijn vanaf nu te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van het Chinese elftal. Ben je opzoek naar andere producten van het Chinees nationaal elftal? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je schitterende China voetbalshirt in DEZE WINKEL