China vrouwen voetbalshirts WK 2023

Nike en de Chinese voetbalbond hebben de nieuwe China WK 2023 vrouwen voetbalshirts officieel geproduceerd! In deze tenues speelt het Chinese vrouwenvoetbalelftal de WK 2023 wedstrijden en andere interlands tijdens de periode 2023-2024. Tijdens het wereldkampioenschap voetbal speelt China tegen Engeland, Haïti en Denemarken in poule D. Ook deze jaargang is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de China dames voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk heeft sinds 2015 een samenwerkingsverband met de Chinese voetbalbond. De China vrouwen voetbalshirts betreffen custom made voetbalshirts en zijn dus niet dezelfde voetbalshirts als de China voetbalshirts 2023-2024, de versie die door de mannen gedragen wordt.

China vrouwen thuisshirt 2023-2024

De Nike China vrouwen voetbalshirts 2023-2024 belicht de traditionele kleuren van China: rood en geel. Dit zijn de kleuren die diep geworteld zijn in de identiteit en de cultuur van China. Het China vrouwen thuisshirt is geïnspireerd door het Yin-yang symbool, die in het Aziatische land wordt geassocieerd met geluk. Het thuisshirt is rood en bevat een design van verticale blokken en geometrische vormen, die kenmerkend zijn voor het nieuwe Nike template. In deze print is ook een print van de Chinese draak verwerkt. De ronde hals is geel en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het logo van de China Football Association (CFA). De zijkanten van het China vrouwen thuisshirt bevatten een brede rode taping, welke doorloopt over het voetbalbroekje. Dit voetbalbroekje is ook volledig rood en bevat dezelfde structuur als het voetbalshirt. De kousen zijn ook rood.

China vrouwen uitshirt 2023-2024

Het Nike China dames uitshirt 2023-2024 is volledig geel en bevat rode details. De zijkanten van de ronde hals bevatten een rode driehoek en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen, de taping op de zijkanten van het voetbalshirt en de swoosh op de rechterborst. Het logo van de Chinese voetbalbond prijkt weer op de linkerborst en dit tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele kousen met contrasterende accenten.

Zoals alle Nike tenues zijn de voetbalshirts van het Chinese vrouwenvoetbalelftal uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze voetbalshirts zijn gemaakt van gerecycled polyester, welke afkomstig zijn van plastic waterflessen. Alle details op het tenue, zoals de swoosh en het logo van de voetbalbond, zijn gemaakt van het Nike Grind materiaal. Dit betreft een speciaal duurzaamheidsprogramma van Nike, waarbij productieschroot en afgedankte schoenen getransformeerd zijn in gerecyclede Nike-Grind materialen. De voetbalbroekjes bevatten ook een nieuwe technologie. De Nike Leak Protection technologie is speciaal ontworpen voor de menstruatie periode van de voetbalsters. De voetbalbroekjes bevatten namelijk een tweelaags kruis en een voering, die bloed absorbeert, afvoert en vasthoudt. Deze laag fungeert als een anti-lekkage barrière. 

China dames voetbalshirt bestellen

De Nike China dames voetbalshirts kun je vanaf juni bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 89,95. In deze winkels vind je ook de nieuwste China trainingskleding en kun je de voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel de nieuwe China dames voetbalshirts altijd in deze China fanshop! 

China vrouwen thuisshirt 2023-2024

 

China dames uitshirt 2023-2024