China voetbalshirts 2023-2024

De Chinese voetbalbond en kledingsponsor Nike hebben inmiddels ook de nieuwe China voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Chinese voetbalelftal de interlands in de periode 2022-2023. Deze tenues worden door China dus ook gedragen tijdens de Azië Cup van 2023, welke van 16 juni tot 16 juli plaats vindt in Qatar. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de China voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2015 de kledingsponsor van de ''Dragon's Team''.

China thuisshirt 2023-2024

Het China thuisshirt 2023-2024 is overwegend rood en heeft alle kenmerken van het nieuwe Nike Strike template. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een donker rood vlak met een ronding. De zijkanten van het tenue bevatten een donkerrode driehoek en ook de achterzijde van het tenue bevat een donker rood vlak aan de bovenzijde. De band aan de onderkant de mouwen is ook donker rood en bevat een gele lijn. De swoosh van Nike op de rechterborst is tevens geel. De linkerborst bevat de badge van de Chinese voetbalbond, de China Football Association (CFA). De binnenkant van de hals is uitgerust met de initialen van de voetbalbond: CFA. Het China thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met gele details. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de voetbalbond en Nike. De kousen zijn bovendien rood met een gele lijn.

China uitshirt 2023-2024

Het China uitshirt 2023-2024 is mint/turquoise en bevat een all-over print van cirkels. Op de bovenzijde van het uittenue zijn deze cirkels groter dan aan de onderkant. Ook de mouwen van het tenue bevatten een all-over print van cirkels. Het uitshirt is uitgerust met een V-hals en ook dit tenue bevat een ronding onder de hals. De band aan de onderkant van de mouwen heeft een iets andere tint turquoise dan het overige gedeelte van het tenue. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het rood en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond. De achterzijde van het tenue bevat aan de bovenkant ook een turquoise vlak met een ronding. Het voetbalbroekje en de kousen van het China uittenue zijn ook turquoise. Zoals alle Nike tenues zijn de China voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Nike China voetbalshirts 2023-2024, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Wu Lei, Kesen, Wu Xi, Zheng Zhi, Browning, Alan, Yuning, Fernandinho, Junling en nog meer spelers.

China voetbalshirt bestellen

De China voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en hebben een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je de China tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel de nieuwe China voetbalshirts altijd in deze China fanshop! 

China thuisshirt 2023-2024

Detail China thuisshirt 2023-2024

China uitshirt 2023-2024