China voetbalshirts 2024-2025 in teken vlag en hemelse rijk!

De nieuwe China voetbalshirts 2024-2025 zijn ook officieel gepresenteerd door de Chinese voetbalbond en kledingsponsor Nike! In deze tenues speelt het Chinese voetbalelftal de interlands gedurende de periode 2024-2025. Deze voetbalshirts worden zowel door het mannen- als het vrouwenteam gedragen. Ook dit jaar verzorgt Nike weer de China voetbalshirts. Sinds 2015 is het Amerikaanse sportmerk de kledingsponsor.

China thuisshirt 2024-2025

Het Nike China thuisshirt 2024-2025 is geïnspireerd door de nationale vlag van het land! Het voetbalshirt is rood en bevat gele en zwarte accenten. De band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleurencombinatie en de ronde hals van het voetbalshirt is zwart. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het logo van de Chinese voetbalbond, de Chinese FA. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: rood/zwart. Een speciaal detail is nog verwerkt aan de binnenkant van de hals. Hier staat een graphic van draken, geïnspireerd door het logo van de voetbalbond en de bijnaam van het nationale elftal: 龙之队 / Dragons Team. Het China thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode voetbalsokken met een gele en zwarte baan, waarop ook uitingen staan van de voetbalbond en Nike.

China uitshirt 2024-2025

Het China uitshirt 2024-2025 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is dan overwegend wit. Deze kleur is geïnspireerd door het belang van de lucht en het hemelse rijk in de Chinese filosofie. Alle details op het voetbalshirt zijn hetzelfde als op het thuisshirt. De ronde hals is zwart en de band aan de onderkant van de mouwen zwart/geel. Het logo van de voetbalbond op dit voetbalshirt betreft ook een monochroom logo. Dit logo is wit/zwart. De swoosh van Nike is zwart en de binnenkant van de hals bevat dezelfde graphic als in het uitshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en witte sokken met aan de bovenkant een zwarte en gele band.

In de authentic voetbalshirts van China is dit jaar het zogenaamde metaprisma effect verwerkt. Door gebruik te maken van licht en beweging versterkt dit de traditionele kleuren van de China voetbalshirts, waardoor er een frisse en dynamische uitstraling ontstaat. Uiteraard zijn de tenues ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit (ADV) technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

China voetbalshirt bestellen

De Nike China voetbalshirts 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) zijn het thuisshirt en uitshirt € 99,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

China voetbalshirts 2024-2025 in teken vlag en hemelse rijk!
China voetbalshirts 2024-2025 in teken vlag en hemelse rijk!