15 februari 2018

Hebei China Fortune thuisshirt 2018-2019

In navolging van vele concurrenten heeft ook Hebei China Fortune het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 gelanceerd. Na de promotie in 2015 heeft de club aanzienlijk veel geïnvesteerd om mee te kunnen draaien in de top van de Chinese Super League. Grote sterren zoals Lavezzi, Hernanes en Gervinho zijn naar de club gehaald. Deze grote namen hebben onder leiding van toptrainer Pellegrini afgelopen seizoen de vierde plaats in de competitie behaald. In januari is ook voormalig Barcelona speler Marcherano aangesloten bij de Chinese club. De Argentijn moet met al zijn ervaring het team helpen aan de eerste landstitel in de geschiedenis van de club. Het design van het shirt is afkomstig van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is kledingsponsor van alle clubs in de CSL. Het nieuwe thuisshirt is te zien tijdens de thuiswedstrijden van de club in het Langfang stadion. Dit nieuwe stadion wordt vanaf het seizoen 2018-2019 de thuishaven van de Chinese club. Ben jij benieuwd naar het nieuwe thuisshirt van Hebei China Fortune? Check de details hieronder!

Hebei China Fortune thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Chinese club wordt gekarakteriseerd door de bekende rode kleur. De voorkant van het shirt is bordeaux rood. Ook de mouwen van het shirt zijn rood van kleur. Dit gaat echter om een lichtrode kleur. Er loopt ook een lichtrode streep onder de mouw, aan de zijkant van het shirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De kraag zorgt voor een flitsend en modern design van het shirt. Het gaat hier om een ronde hals of crew neck. Op de rechterkant van de borst is het logo van Nike te vinden. Deze ‘swoosh’ staat in het wit op het shirt. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Hebei China Fortune. Op dit logo is natuurlijk ook de Chinese draak te zien. De relatief jonge club is erg snel naar de Chinese top gestegen. In 2010 werd de club opgericht en op dit moment zijn ze al dus al nummer vier van de Chinese competitie. Nike maakt bij ieder shirt gebruik van de Nike Dri Fit technology. Natuurlijk wordt ook bij dit shirt gebruik gemaakt van deze technologie. De Nike Dri Fit technology zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden zodat de spelers van Manuel Pellegrini optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Chinese Super League. Het tenue van Hebei China Fortune wordt gecompleteerd door een rode broek en rode kousen, waarop ook weer uitingen staan van Nike en de Chinese club.

Het is nog niet mogelijk om het nieuwe thuisshirt van Hebei China Fortune te kopen. Wel is het mogelijk om andere voetbalshirts te kopen in deze online shop!