24 augustus 2016

Cagliari voetbalshirts 2016-2017

De voetbalshirt van Cagliari zijn gelanceerd. Het gaat hierbij om een Cagliari thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor het seizoen 2016-2017. De voetbalshirts van de Italiaanse club zijn ontworpen door kledingsponsor Macron. Macron is dit seizoen als kledingsponsor de opvolger van Kappa. Het nieuwe clublogo staat centraal op de nieuwe voetbalshirts van Cagliari. Dit logo verscheen in het seizoen 2015-2016 voor het eerst op de Cagliari voetbalshirts. Cagliari werd vorig seizoen kampioen in de Serie B met als resultaat dat het dit seizoen weer uitkomt op het hoogste Italiaanse niveau. Cagliari zal de nieuwe shirts dragen gedurende Serie A en Coppa Italia thuis- en uitwedstrijden. Thuishaven van Cagliari is Stadio Sant'Elia. Voor de club schitteren spelers als Bruno Alves, Isla, Storari, Boriello en Padoin.

Cagliari thuisshirt 2016-2017

Het Cagliari thuisshirt 2016-2017 bevat de kleuren rood en blauw. De body van het shirt is opgedeeld in 2 verticale delen. Het linkerdeel van de body van het voetbalshirt is blauw, terwijl het rechterdeel rood van kleur is. De mouwen laten een tegenovergesteld effect zien. De linkermouw is rood, terwijl de rechtermouw blauw van kleur is. Verder is op de schouders van dit voetbalshirt het Trademark logo van Macron zichtbaar. Het logo van dit merk is op zijn beurt zichtbaar op de rechterborst. Daarnaast is het nieuwe Cagliari logo te bewonderen op de linkerborst. Opvallend is dat op het midden van het shirt 2 logo's van sponsoren te bewonderen zijn. Het gaat hierbij om de logo's van Isola en Ichnusa. 

Cagliari uitshirt 2016-2017

Het Cagliari uitshirt 2016-2017 is overwegend wit van kleur. Details van het shirt staan in het teken van de clubkleuren van de club. Zo loopt langs de schouders een rode en blauwe verticale baan. Deze loopt tot aan de onderkant van het voetbalshirt. Ook is langs de zijkanten een blauwe verticale bies gedrukt. Het shirt kent een y-vormige hals zonder kraag. De hals bevat tevens de kleuren van de club. Op de rug is bovenaan het oprichtingsjaar (1920) gedrukt. Verder kent dat nieuwe uitshirt van de Italiaanse club het clublogo op de linkerborst en het logo van Macron op de rechterborst. Tevens komen de Macron Trademark tot uiting op de schouders. Zeer opvallend is dat het geraamte van het logo achter het genoemde logo in het groot gedrukt is in de kleuren van het shirt.

Cagliari 3e shirt 2016-2017

Het Cagliari 3e shirt 2016-2017 is gebaseerd op hetzelfde template als dat voor het uitshirt is gebruikt. Het wijkt echter wel flink af in kleur. Het 3e shirt is namelijk opvallend fel groen van kleur. In mindere maten bevat het nog wel details die verwijzen naar de clubkleuren van Cagliari. De hals komt overeen met die van het uitshirt. Dit geldt ook voor de blauwe verticale bies langs de zijkanten van het voetbalshirt. Ook voor dit voetbalshirt geldt dat onder het clublogo, het geraamte van het logo van de club terugkomt in de kleuren van het shirt.

Cagliari voetbalshirts 2016-2017 kopen

De Cagliari voetbalshirts voor 2016-2017 kan je kopen in de onderstaande shops voor volwassenen. Deze shirts hebben een prijs van € 76,95. In deze shops heb je de mogelijkheid het shirt van Cagliari te voorzien van een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare Cagliari producten hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Koop het Cagliari shirt in deze STORE 

of deze speciale Cagliari SHOP!

 

Cagliari Thuisshirt 2016-2017

Cagliari Uitshirt 2016-2017

Cagliari 3e Shirt 2016-2017