Cagliari derde wedstrijdshirt 2020-2021

Het Italiaanse Cagliari heeft, in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe derde wedstrijdshirt gelanceerd voor het seizoen 2020-2021. In dit tricot speelt de club van trainer Eusebio Di Francesco haar wedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende het aankomende seizoen. Afgelopen seizoen eindigde Cagliari op een veertiende plek in de Italiaanse competitie. Nieuwsgierig naar de details van het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Italianen? Check de details hieronder!

Cagliari derde wedstrijdshirt 2020-2021

Een nieuw derde wedstrijdshirt voor Cagliari. Het nieuwe derde wedstrijdshirt is gebaseerd op het bekende adidas Condivo 20 template. Dit template wordt gekenmerkt door de camouflage print, welke loopt over de gehele body van het shirt. Het nieuwe tricot van Cagliari wordt gekenmerkt door de gele kleur. De camouflage print is een donkerdere tint geel. Deze donkerdere kleur komt ook terug in de biezen en de kraag van het nieuwe tenue. Over de schouders van het shirt lopen de bekende adidas strepen. Het bekende adidas performance logo staat op de rechterkant van de borst. Deze is zwart van kleur. Het Duitse sportmerk is sinds dit seizoen de kledingsponsor van de Italiaanse club. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Cagliari. Ook zijn er veel sponsoruitingen terug te vinden op het shirt. Dit ziet men vaak bij Zuid-Amerikaanse voetbalclubs maar ook het shirt van Cagliari is erg druk. Zowel kledingsponsor ISOLA als Ichnusa staan op het shirt. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Cagliari wordt gecompleteerd door een gele voetbalbroek en gele kousen. Ook hierop zijn uitingen terug te vinden van Cagliari en adidas.

Cagliari voetbalshirts bestellen

Op dit moment zijn de shirts van Cagliari alleen te bestellen in de webshop van de eigen club. Wanneer dit veranderd hebben wij nieuws en hoor jij dit als eerste. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Italiaanse voetbalclubs? Check de onderstaande webshop. Hier is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken. Directe levering gegarandeerd!

Check de Serie A voetbalshirts in DEZE SHOP