7 augustus 2019

Cagliari voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Cagliari zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Macron en de Serie A club. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club van trainer Rolando Maran de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2019-2020. Macron is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de ‘’Rossoblu.’’ Beide partijen hebben sinds de zomer van 2016 een overeenkomst.

Cagliari thuisshirt 2019-2020

Het Cagliari thuisshirt voor 2019-2020 heeft het bekende half-om-half design. De rechterkant van het tenue is rood en de andere kant is blauw. De mouwen zijn contrasterend hieraan en ook de v-hals van het tenue bevat deze kleurencombinatie. De mouwen en de rechterborst bevatten het Hero logo van Macron en de andere borst bevat het logo van Cagliari. Op het midden van het tenue staat sponsor ISOLA en daaronder subsponsor Ichnusa. Verder bevat het tenue aan de onderkant een watermerk van het clublogo. Het thuistenue wordt ook dit seizoen compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met rode accenten.

Cagliari uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Cagliari uitshirt voor 2019-2020 is wit en wordt gekenmerkt door de flitsende horizontale, rode en blauwe strepen over het shirt. Dit design heeft wat weg van het Frankrijk uitshirt van 2018-2019. De blauwe en rode accenten komen ook weer terug in de hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen. Cagliari draagt dit seizoen ook een derde tenue. Dit voetbalshirt wordt gekenmerkt door een design van dunne, verticale legergroene strepen. De mouwen zijn ook legergroen en bevatten een band aan de onderkant. Deze zijn weer geheel in stijl van de clubkleuren van de Italiaanse club. Deze kleuren zijn ook weer te vinden in de v-hals. Alle tenues van Cagliari bevatten aan de binnenkant de tekst: ‘’Una Terra, Un Popolo, Una Squadra.’’ De achterkant van de voetbalshirts bevat de hashtag: #FORZACASTEDDU.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Cagliari tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Pavoletti, Klavan, Pedro, Castro, Rog, Ceppitelli en andere sterspelers.

Cagliari voetbalshirtsbestellen

De nieuwe Cagliari tenues kan je vanaf september bestellen in de onderstaande webshops. Dit is alleen voor volwassenen mogelijk. De prijs van het shirt is € 84,95 en dit shirt is alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Uiteraard kan je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het Cagliari shirt altijd in deze winkel!