Cagliari thuisshirt 2021-2022

Nieuwe voetbalshirts uit de Serie A. adidas en Cagliari hebben het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2021-2022 is vandaag officieel gelanceerd. In dit nieuwe thuisshirt speelt de nummer vijftien van afgelopen seizoen haar thuiswedstrijden in de Sardegna Arena in de Serie A, en de Coppa Italia. Adidas is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Cagliari, het Duitse sportmerk vervult deze functie al sinds de zomer van 2020. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Cagliari? Check de details hieronder!

Cagliari thuis shirt en tenue 2021-2022

Zoals ieder jaar wordt het thuisshirt van Cagliari gekenmerkt door de kleuren rood en blauw. Waar vorig seizoen ook de witte kleur op de mouwen terug kwam is er door het Duitse sportmerk dit jaar gekozen voor een traditioneel half-half ontwerp. De rechterkant van het shirt is rood van kleur terwijl de linkerkant van het tenue blauw is. Linksboven is een all-over print te zien. Deze is rood van kleur. De linkermouw is rood van kleur met een blauwe bies terwijl de rechtermouw blauw van kleur is met een rode bies. Op de bovenkant van de schouders zijn de bekende adidas strepen te zien. Deze zijn rood van kleur. Op de rechterborst staat het adidas performance logo. Deze is wit van kleur. Het clubwapen van Cagliari staat op de linkerborst Hoofdsponsor van de Italiaanse club is ISOLA. Deze naam staat op de buik van het shirt, en ook in Italië is het fenomeen van mouw sponsors tegenwoordig bekend. Ook Cagliari heeft op de mouw een sponsor staan. Subsponsor Latte Arborera heeft hier een plek weten te bemachtigen. Het nieuwe thuistenue van Cagliari wordt gecompleteerd door een rood/blauwe voetbalbroek en ook de kousen hebben de clubkleuren van de Italiaanse voetbalclub. Net zoals bij alle shirts van adidas wordt ook bij het nieuwe thuistenue van Cagliari gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers van Cagliari optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden.

Cagliari voetbalshirts bestellen

Op dit moment zijn de shirts van Cagliari alleen te bestellen in de webshop van de eigen club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Italiaanse voetbalclubs? Check dan de onderstaande webshop. In deze shop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met naam en rugnummer. Directe levering gegarandeerd!

Check je serie A voetbalshirts in DEZE SHOP