Cagliari voetbalshirts 2021-2022

Cagliari en kledingsponsor adidas hebben vandaag de nieuwe Cagliari voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. De Italianen eindigden afgelopen seizoen op een vijftiende plek in de Italiaanse competitie dus speelt in deze tenues de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2021-2022. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de Cagliari tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2020.

Cagliari uitshirt 2021-2022

Het Cagliari uitshirt 2021-2022 is dit seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door de opvallende horizontale rode strepen over de body. Deze strepen zijn aan de rechterkant breder en worden naar de linkerzijde van het tenue steeds dunner. Het Cagliari uitshirt is daarnaast uitgerust met navy blauwe en rode details. De band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleurencombinatie en hetzelfde geldt voor de ronde hals. De adidas strepen op de schouders zijn ook donkerblauw. Hetzelfde geldt voor het adidas logo op de rechterborst. De linkerborst is voorzien van de badge van de Italiaanse voetbalclub. Hoofdsponsor ISOLA staat op het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van subsponsor Latte Arborera. Op de achterzijde van dit tenue prijkt het logo van Ichnusa. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat in het latijns de naam van de stad: Casteddu. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De kousen zijn rood met aan de bovenkant een witte band met daarin donkerblauwe trademark strepen van adidas.

Cagliari 3e shirt 2021-2022

Cagliari heeft daarnaast een alternatief uitshirt, ofwel een 3e shirt. Het Caglari 3e shirt 2021-2022 is een eerbetoon aan de band tussen Cagliari en Uruguay, welke zijn verenigd door de zon, de zee en de passie voor het voetbal. Het Cagliari 3e shirt is, evenals de Uruguay voetbalshirts, lichtblauw met een print op de mouwen. De bovenkant van de mouwen bevatten een print van hexagons en de onderkant een design van golven. Het derde tenue is bovendien uitgerust met een V-hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het uittenue. De zijkanten van het alternatieve uittenue bevatten donkerblauwe meshpanelen. De broekjes en de kousen van het Cagliari derde tenue zijn ook lichtblauw met donkerblauwe details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Cagliari voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Godin, Nández, Pedro, Simeone, Rog, Marin, Strootman, Pereiro, Cerri, Henrique en nog meer spelers. Helaas kun je de nieuwe Cagliari voetbalshirts alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse club! Ben je op zoek naar een vet Cagliari retro shirt? Check het dan in deze fanshop! 

Cagliari uitshirt 2021-2022

Cagliari uitshirt 2021-2022

Cagliari 3e shirt 2021-2022

Cagliari 3e tenue 2021-2022