Cagliari voetbalshirts 2023-2024

Met trots presenteert Cagliari haar voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024. Als opkomende kracht in de Serie A, heeft de club een intrigerende reeks tenues onthuld die hun erfgoed en ambitie weerspiegelen. De kledingsponsor, Eye Sportswear, neemt het stokje over van Adidas sinds 2022. Na hun promotie via de play-offs om promotie en degradatie vorig jaar, belooft Cagliari een spannend seizoen in de hoogste Italiaanse voetbalklasse.

Cagliari Thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt voor het seizoen 2023-2024, ontworpen door Eye Sportswear, omarmt de klassieke half-half look in een combinatie van navy en rood. De opvallende afwisselend gekleurde mouwen en kraag helften trekken direct de aandacht. Een opvallend kruisachtig patroon, geïnspireerd op het eeuwenoude religieuze beeldje "Dea madre di Turriga," siert het midden van het shirt.

Het Eye Sportswear-logo komt terug  op de rechterborst en linkermouw, terwijl Stardegna's sponsorlogo de voorzijde van het shirt siert. Arba's logo verschijnt op de linkermouw en Ichnusa's logo is op de achterkant van het voetbalshirt te vinden. Het clublogo van Cagliari prijkt fier op de linkerborst. Het donkerblauwe voetbalbroekje is voorzien van een rode streep op de zijkant, met het Eye Sportswear-logo op het linkerbeen en het clublogo op het rechterbeen. De blauwe voetbalsokken zijn subtiel versierd met een rode streep en het 'Cagliari Calcio' in wit, terwijl het Eye Sportswear-logo een plek aan de bovenkant van de voetbalsokken heeft.

Cagliari Uitshirt 2023-2024

Het uitshirt voor het seizoen 2023-2024, geïnspireerd op het iconische ontwerp uit 1993-1995 dat werd gedragen tijdens de Europese campagne, straalt een tijdloze elegantie uit. Het witte basisontwerp wordt verlevendigd door rode en blauwe accenten en een subtiel geïntegreerde textuur die doet denken aan de golven van de zee. Het clublogo wordt op herhaald op de zijpanelen van het shirt, terwijl de ventilatieopeningen aan de zijkant zijn verfraaid met een herdenking van het kampioenschap van Cagliari Calcio in 1969-1970.

Net als bij het thuisshirt, prijken het Eye Sportswear-logo op de rechterborst en linkermouw, terwijl Stardegna sponsorlogo's prominent op de borst zijn geplaatst. Het logo van sponsor Moby heeft eveneens een plek op het uitshirt, dit logo komt niet op het thuisshirt terug. Arba's logo verschijnt op de linkermouw en Ichnusa's logo siert de achterkant van het voetbalshirt. Het witte voetbalbroekje is gedecoreerd met dezelfde rood-zwarte strepen als op de kraag van het shirt. De voetbalsokken zijn wit met een rode streep in het midden. We zien ‘Calgiari Calcio’ in blauw terug in het midden van de voetbalsokken. 

Cagliari Derde Shirt 2023-2024

Het derde shirt voor het seizoen 2023-2024 belichaamt eenvoud en stijl, met een diepblauw ontwerp geaccentueerd door witte en rode details. Op de achterkant van het shirt is de term "Casteddu" gedrukt als eerbetoon aan de clubidentiteit. Het Eye Sportswear logo staat op de rechterborst en linkerarm met daarboven het Arba logo. Het clublogo is in het wit terug te vinden op de linkerborst. In het midden van het shirt is plek voor de witte logo’s van sponsoren Moby en Stardegna. Het voetbalbroekje heeft dezelfde blauwe kleur als het voetbalshirt met een rode streep aan de onderkant. Het logo van Eye Sportswear staat hier in het wit op het linkerbeen en het witte clublogo op het rechterbeen. De voetbalsokken zijn donkerblauw met een rode streep in het midden. ‘Calgiari Calcio’ staat hier in het wit op de voetbalsokken en het Eye Sportswear vind je terug aan de bovenkant.

 

Cagliari voetbalshirts 2023-2024
Cagliari voetbalshirts 2023-2024
Cagliari voetbalshirts 2023-2024
Cagliari voetbalshirts 2023-2024
Cagliari voetbalshirts 2023-2024
Cagliari voetbalshirts 2023-2024
Cagliari voetbalshirts 2023-2024