9 juli 2018

Cagliari uitshirt 2018-2019

In Italië is men druk bezig met het lanceren van nieuwe shirts voor het seizoen 20018-2019. Zo is vandaag ook het nieuwe uitshirt van de Italiaanse ploeg Cagliari naar buiten gebracht. Dit is gedaan in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Macron. Dit nieuwe uitshirt wordt gedragen tijdens de wedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende het seizoen 2018-2019. Afgelopen seizoen eindigde de equipe van Diego Lopez op een 16e plaats in de Serie A. Dit seizoen moet het beter en dit gaat gedaan worden in dit gave nieuwe uitshirt. Ben je nieuwsgierig naar het uitshirt van Cagliari? Check de details hieronder!

Cagliari uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Cagliari heeft net als de afgelopen jaren een witte basis. Om het shirt wat meer kleur te geven is er een rode en blauwe baan te vinden op het shirt. Deze loopt in verticale richting over het midden van het nieuwe uitshirt van de Italiaanse club. . De kraag van het shirt is rond en wit van kleur. Op de mouwen staat het logo van Macron. Het logo van het Italiaanse merk is een juichend poppetje en is op de rechtermouw rood en op de linkermouw blauw. Het Italiaanse sportmerk en de Italiaanse club hebben sinds de zomer van 2016 een samenwerking. Ook de biezen aan de onderkant van de mouwen zijn rood en blauw van kleur. Aan de zijkant van het shirt zit een blauwe strip, terwijl de andere kant van het shirt is uitgerust met een rode strip. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Macron en op de linkerkant van de borst is het wapen van de club te zien. Dit logo bestaat uit de kleuren wit, rood en blauw. Dit zijn ook de kleuren die terugkomen in het nieuwe uitshirt van de Italiaanse club. Op de voorkant van het nieuwe uitshirt van Cagliari staan twee kledingsponsors. Zowel ISOLA en ICHNUSA staat met logo en naam op de voorkant van het shirt. Het nieuwe uittenue van Cagliari is volledig wit. Ook de broek en de kousen zijn namelijk wit van kleur. Hierop staan natuurlijk weer uitingen van de club en Macron. 

De nieuwe Calgiari tenues zijn zoals alle tenues van het Italiaanse sportmerk uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog een foto van het nieuwe shirt waarin vanaf nu spelers als Barella, Srna, Sau, Pedro en nog meer spelers vanaf nu schitteren. Check ook het thuisshirt voor 2018-2019. 

Cagliari voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Cagliari tenue kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Dit is alleen voor volwassenen mogelijk. De prijs van het shirt is € 84,95 en dit shirt is alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Uiteraard kan je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het Cagliari shirt altijd in deze winkel!

of check in deze SHOP andere Serie A voetbalshirts en goedkope t-shirts