23 mei 2018

Cagliari thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe shirt van Serie A club Cagliari is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Macron en de Italiaanse club. In dit nieuwe shirt speelt het keurkorps van trainer Diego Lopez de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Sant' Elia gedurende 2018-2019. Cagliari eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plaats, waardoor het dit seizoen weer aanwezig is op het hoogste niveau van Italië. Wil je alles weten over het nieuwe shirt? Check hieronder de details!

Cagliari thuis shirt en tenue 2018-2019

Het shirt van Cagliari heeft het gebruikelijke half-om-half design. De rechterkant van het shirt is rood en de linkerkant van het shirt is navy blauw. Een uitzondering hierop vormen de bies aan de onderkant van de mouw. De bies aan de onderkant van de rechtermouw is blauw en de andere bies is rood. Dit seizoen is het tenue uitgerust met een v-hals met een kleine opstaande kraag. Het embleem van de Italiaanse kledingsponsor Macron prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het merk staan op de mouwen. Het sportmerk en Cagliari hebben sinds 2016 een overeenkomst. Beide partijen maakten tegelijkertijd met de lancering van het shirt bekend dat het contract met Macron tot 2023 verlengd is. De Rossoblu hebben ISOLA en Ichnusa als hoofdsponsor. Een speciaal detail is wel te vinden aan de achterkant van de hals. Hier staat namelijk het oprichtingsjaar van de club: 1920.

Het tenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje met subtiele rode details. De kousen hebben ook deze kleuren en op beide items staan uitingen van de club en Macron. Zoals alle shirts van het Italiaanse sportmerk zijn ook deze tenues uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe tenue, waarin vanaf nu spelers als Barella, Pedro, Kwang-song, Ceppitelli, Sau en andere spelers schitteren. Check ook het nieuwste uitshirt voor 2018-2019. 

Cagliari voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Cagliari tenue kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Dit is alleen voor volwassenen mogelijk. De prijs van het shirt is € 84,95 en dit shirt is alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Uiteraard kan je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het Cagliari shirt altijd in deze winkel!