30 juli 2017

Burnley uitshirt 2017-2018

Burnley en Puma hebben dit weekend het nieuwe uitshirt van de Premier League club bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt Burnley FC de Premier League en FA Cup uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Burnley eindigde vorig seizoen op een zestiende plaats in de Engelse competitie en speelt daarom dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau. Puma is ook dit seizoen weer verantwoordelijk het het design van de nieuwe voetbalshirts. Deze taak vervult het Duitse sportmerk sinds 2010. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt van de in 1892 opgerichte club.

Burnley uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Burnley uitshirt voor 2017-2018 is wit en verder geheel in stijl van de clubkleuren van de club. Dit betekent dat het shirt zowel bordeaux rode (claret) als licht blauwe accenten bevat. Het shirt bevat een v-hals in deze kleuren en bovendien komt de kleurencombinatie weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder bevatten de mouwen een brede, bordeaux rode, T7 strip en bovendien wordt het nieuwe voetbalshirt gekenmerkt door de horizontale strepen in het bordeaux rood over het shirt. Deze banen bevatten de bijnaam van de club: ''clarets.'' Het logo van Puma staat zowel op de rechter borst als op de mouwen en de linker borst bevat het logo van de club van manager Sean Dyche. Sponsor Dafabet versiert het midden van het nieuwe uitshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een bordeaux rode strip en aan de onderkant van de pijpen komt deze ook weer terug. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Puma. De kousen van het uittenue zijn wit met een bordeaux rood Puma logo.

Zoals alle Puma tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Gary, Vokes, Defour, Hendrik, Marney, Barnes en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt. 

Burnley voetbalshirt kopen

Het nieuwe Burnley FC shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95! In deze online winkel kan je het voetbalshirt van Burnley ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële Premier League printing gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Burnley op het shirt dragen tijdens de wedstrijden in de Engelse competitie! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Burnley shirt in DEZE SHOP!