Burnley derde wedstrijdshirt 2019-2020

Deze week is het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Engelse club Burnley officieel gelanceerd. Dit in samenwerking met kledingsponsor Umbro. Het nieuwe tricot is voor het eerst te zien tijdens de wedstrijd tegen Arsenal in de Engelse Premier League. Net als het nieuwe shirt heeft Burnley is samenwerking met club partners LoveBet en Umbro ook de campagne Project Evergreen gelanceerd. Dit project is een maatschappelijke actie van de Engelse club om zich in te zetten voor het klimaat. Voor ieder verkocht derde wedstrijdshirt plant de club namelijk een boom. Ben je benieuwd naar dit nieuwe shirt? Check de details hieronder!

Burnley derde wedstrijdshirt 2019-2020

Umbro heeft bij het nieuwe derde wedstrijdshirt van Burnley gekozen voor een overwegend donkergroen ontwerp. De gehele body van het shirt heeft deze kleur. Alleen de grote biezen aan de onderkant van de mouwen zijn zwart. Verder is de hals van het shirt rond. Het Umbro logo, of te wel de dubbele diamant, is wit van kleur. Dit logo staat aan de rechterkant van de borst. Umbro is dit jaar voor het eerst de kledingsponsor van Burnley. Het Engelse sportmerk nam deze verantwoordelijkheid deze zomer over van Puma. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Burnley. Sinds 1882 is dit wapen niet meer veranderd. Op de borst van het shirt staat het logo van LoveBet. Een Aziatisch gokbedrijf wat ook nieuw is op het shirt. LoveBet vervangt LaBa360 en Astropay op als sponsor van de club. Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een zwarte broek en kousen in dezelfde kleur als het shirt.

De nieuwe bomen die geplant gaan worden onder het project Evergreen krijgen een plaats bij het stadion en is een sociaal initiatief. Bij Burnley steken ze de klimaat crisis niet onder stoelen of banken en vinden dat er nu iets aan gedaan moet worden. Zij willen het verschil maken en hopen dat zij op deze manier hun steentje bijdragen aan een beter klimaat.

Burnley voetbalshirt bestellen

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Burnley is vanaf medio eind augustus te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer van de Engelse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Burnley voetbalshirt in DEZE SHOP.