Burnley FC uitshirt 2019-2020

Burnley FC en de nieuwe kledingsponsor Umbro hebben na het thuisshirt en 3e shirt ook een uitshirt gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt het elftal van manager Sean Dyche de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Vanaf dit seizoen is het Engelse sportmerk Umbro kledingsponsor van ''The Clarets.'' Beide partijen tekenden een deal voor de duur van drie seizoenen. Umbro neemt dus vanaf dit seizoen het stokje over van Puma. Het Duitse sportmerk was sinds 2010 kledingsponsor van de Premier League club.

Lichtblauw Burnley FC uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Burnley uitshirt voor 2019-2020 is dit jaar overwegend lichtblauw en wordt gekenmerkt door de print van lichtflitsen over de bovenkant van het tenue. Dit design is geïnspireerd door de tenues van de periode 1991-1993. Dit is de periode waarin Ribero nog kledingsponsor van ''The Clarets'' was. Het nieuwe uitshirt van Burnley bevat verder een V-hals. Alle logo's op het nieuwe tenue zijn paars. Dit geldt zowel voor het logo van Umbro, als voor de logo's van de club en sponsor LoveBet. De onderkant van het tenue bevat een paarse band en op de onderkant van het tenue prijkt bovendien een speciale badge van het wapen van de stad Burnley. Het uittenue van Burnley wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met paarse accenten. Op de kousen staan bovendien de initialen van de club: BFC. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Barnes, Wood, Pieters, McNeill, Tarkowski, Rodriguez, Gibson, Hendrick en nog meer sterspelers.

Burnley FC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Burnley uitshirt voor 2019-2020 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar het thuisshirt of goedkope t-shirts van ''The Clarets''? Check het dan in de onderstaande shop. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Burnley voetbalshirt in DEZE WEBSHOP