Burnley voetbalshirts 2022-2023

Burnley en kledingsponsor Umbro hebben de nieuwe Burnley voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Engelse voetbalclub de Championship, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Burnley eindigde vorig seizoen op de achttiende plek in de Premier League en degradeerde daardoor naar het tweede niveau van Engeland. Ook dit seizoen is Umbro weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ‘’The Clarets’’. Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds 2019. Classic Football Shirts staat vanaf dit seizoen op het midden van de Burnley tenues.

Burnley thuisshirt 2022-2023

Het Burnley FC thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1991-1992. Dit betreft het seizoen waarin de club kampioen werd in de Fourth Division. Destijds was het Engelse sportmerk Ribero nog kledingsponsor van de Engelse club. De body van het voetbalshirt is bordeaux rood en bevat een all-over print van lichtblauwe geometrische vormen. Deze vlakken bevatten, evenals 30 jaar geleden, een gepixeld design en een fading effect. Waar het tenue dertig jaar geleden nog een polokraag had, bevat het voetbalshirt dit jaar een overlappende v-hals. De mouwen zijn lichtblauwe met aan de onderkant een brede bordeaux rode band. De rechterborst bevat het Umbro logo en de linkerborst de badge van de club. Classic Football Shirts staat vanaf dit seizoen op het midden van de tenues. Voor het eerste in de geschiedenis van ‘’The Clarets’’ bevatten de tenues van de mannen, vrouwen en de jeugd dezelfde sponsor. Vorig seizoen bevatten de Burnley voetbalshirts nog het logo van SpreadEx Sports. In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de club geborduurd. Het Burnley thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Op de broekjes staan ook de logo’s van Umbro en de club. De kousen zijn wit en bevatten op het midden een brede baan. Deze is voor de helft lichtblauw en voor de helft paars.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Burnley FC voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cornet, Westwood, McNel, Tweine, Rodgriguez, Cullen, Roberts en nog meer spelers.

Burnley voetbalshirt kopen

De Umbro Burnley FC voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt is € 84,95 voor volwassenen. Dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Burnley voetbalshirt in DEZE WEBSHOP

Burnley thuisshirt 2022-2023

Burnley thuisshirt 2022-2023