Burnley FC uitshirt 2021-2022

Ook in de Premier League worden er vandaag weer nieuwe voetbalshirts gelanceerd. Burnley heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro het nieuwe Burnley FC uitshirt voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. De ploeg van manager Sean Dyche speelt in dit nieuwe tricot de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende het seizoen 2021-2022. Afgelopen seizoen had Burnley een moeilijk seizoen, echter met een zeventiende plek heeft de club zich veilig gespeeld. Umbro is sinds het seizoen 2019-2020 de trotse kledingsponsor van ‘’The Clarets.’’ Dit contract is onlangs verlengd tot 2025. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Burnley FC? Check de details hieronder!

Burnley uit shirt en tenue 2021-2022

Afgelopen seizoen speelde Burnley zijn wedstrijden in een donker uittenue, dit jaar wordt het uitshirt gekenmerkt door de witte kleur met bordeaux rode en lichtblauwe details. De body van het nieuwe uitshirt is wit van kleur. Over het shirt lopen subtiele penseelstreken in verticale richting. Deze zijn lichtblauw van kleur. Ook de ruime biezen aan de onderkant van de mouwen zijn lichtblauw van kleur. De biezen en de mouwen worden gescheiden door een bordeaux rode rand. Dezelfde rond komt terug in de rand van de V-hals waarmee het shirt is uitgerust. Op de linkerborst prijkt de dubbele diamant. Het logo van Umbro is bordeaux rood van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Burnley. De naam van de shirtsponsor, SpreadEX Sports, staat op het midden van het shirt. Op de linkermouw staat de naam van subsponsor AstroPay. Beide sponsors zijn pas vanaf dit seizoen terug te zien op het shirt van de Engelse club. Het uittenue wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe uitshirt van Burnley FC dat vanaf nu gedragen gaat worden door spelers als: McNeill, Wood, Brownhill, Pieters, Tarkowski en vele andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt van Burnley FC voor het seizoen 2021-2022

Burnley FC voetbalshirt bestellen

Het Burnley FC uitshirt is vanaf medio augustus te bestellen in DEZE WEBSHOP. De prijs van het Umbro voetbalshirts is € 84,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer van de Premier League club. Directe levering gegarandeerd!