11 september 2020

Burnley uitshirt 2020-2021

Burnley en kledingsponsor Umbro hebben nu ook het nieuwe Burnley uitshirt 2020-2021 officieel gepresenteerd. In dit tenue speelt de Engelse club de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Eerder presenteerden beide partijen al het nieuwe Burnley thuisshirt. Burnley eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek in de Premier League en strijdt dit seizoen dus ook weer op het hoogste niveau.

Zwart Burnley voetbalshirt 2020-2021

Evenals het nieuwe thuisshirt heeft het Burnley uitshirt 2020-2021 een speciaal thema, namelijk de leeuw uit het clublogo. Deze is middels een watermerk aan de bovenkant van het tenue verwerkt. Het tenue van Burnley is overwegend zwart met aan de bovenkant een watermerk van de leeuw en een diagonale baan, geïnspireerd door het logo van de club. Verder bevat het Burnley uitshirt dit seizoen een v-hals met aan de rechterkant een dunne, lichtblauwe lijn en de andere kant een dunne bordeaux rode lijn als verwijzing naar de clubkleuren van ‘’The Clarets.’’ Deze kleuren komen ook terug in een dunne lijn op de mouwen. De rechtermouw bevat ter hoogte van het midden een rode lijn en de andere mouw een lichtblauwe lijn. Ook het Umbro logo op de rechterborst is lichtblauw. Het Engelse sportmerk is sinds 2019 de kledingsponsor van de club. De andere borst bevat de clubbadge en op het midden van het tenue prijkt sponsor LoveBet. De achterkant van het tenue bevat aan de bovenzijde een dunne lijn in de clubkleuren van Burnley: claret/wit/lichtblauw. Het Burnley uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, welke ook weer dunne lijnen bevatten in de clubkleuren van de club van manager Sean Dyche. Dit design komt ook in de kousen terug. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Wood, McNeil, Rodriguez, Tarkowski, Mee, Taylor en andere spelers.

Burnley voetbalshirt kopen

Het Burnley uitshirt 2020-2021 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkel. Dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel heb je bovendien de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Burnley voetbalshirt in deze Burnley fanshop

Burnley uitshirt 2020-2021

Burnley uittenue 2020-2021