Burnley thuisshirt 2021-2022

Burnley en kledingsponsor Umbro hebben vandaag het nieuwe Burnley FC thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van manager Sean Dyche de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Turf Moor in 2021-2022. Burnley eindigde afgelopen seizoen op de zeventiende plek in de Premier League en speelt dus opnieuw op het hoogste niveau. Umbro is sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van ''The Clarets'' en dit contract werd bovendien verlengd tot 2025.

Burnley thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Burnley FC thuisshirt 2021-2022 heeft de bekende kleurencombinatie. De body van het tenue van de Premier League club is bordeaux rood (claret) en de mouwen zijn lichtblauw met een all-over print van diagonale lijnen in verschillende tinten lichtblauw. Een aantal van deze diagonale lijnen zijn weer uitgerust met horizontale lijnen. Verder is het Burnley thuistenue uitgerust met een V-hals. De rechterborst bevat de dubbele diamant van Umbro in het lichtblauw en de andere borst is uitgerust met de badge van de club. Hoofdsponsor SpreadEX prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van subsponsor AstroPay. Beide sponsors zijn vanaf pas vanaf dit seizoen aan de club verbonden en volgen LoveBET op. De linkerzijde van het tenue is bovendien uitgerust met een speciaal label met daarin de logo's van de club en Umbro. Het tenue wordt gecompleteerd door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de achterzijde een bordeaux rode band. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Umbro. De kousen van het Burnley tenue zijn ook lichtblauw met aan de bovenkant een bordeaux rode band en op het midden het Umbro logo en de initialen (BFC) van de club in het bordeaux rood.

De Burnley tenues zijn verder uitgerust met speciale panels. Deze panels bevatten een technologie om vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues te transporteren en zorgen bovendien voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Umbro Burnley thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Wood, McNeil, Tarkowski, Barnes, Mee, Brownhill, Rodriguez, Westwood, Collins en nog meer spelers.

Burnley voetbalshirt kopen

Het Umbro Burnley FC thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt is € 84,95 voor volwassenen. Dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Burnley voetbalshirt in DEZE WEBSHOP

Burnley thuistenue 2021-2022

Burnley voetbalshirts 2021-2022