Burnley thuisshirt 2019-2020

Premier League club Burnley en Umbro hebben deze week het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt Burnley de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Turf Moor gedurende 2019-20. Vanaf dit seizoen verzorgt Umbro de tenues van de Premier League club. Eerder was het sportmerk al kledingsponsor in de jaren ’70 en ’80. Het Engelse merk neemt het stokje over van Puma, dat sinds 2010 teamwearsponsor van de nummer vijftien van de Premier League was. Umbro en Burnley tekenden een contract voor drie seizoenen.

Burnley thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Burnley thuisshirt voor 2019-2020 heeft een paarse body en wordt verder gekenmerkt door de lichtblauwe accenten. De mouwen zijn lichtblauw en dit geldt ook voor de zijkanten van de ronde hals. De onderkant van de mouwen bevatten een speciale print met daarin zigzaglijnen. Deze lijnen symboliseren het Umbro logo. De dubbele diamant van het Engelse sportmerk staat op de rechterborst en de andere borst bevat het embleem van de in 1882 opgerichte club. Op het midden van het tenue van ‘’The Clarets’’ staat het logo van sponsor LoveBet. Het Aziatische gokbedrijf volgt LaBa360 en Astropay op als sponsoren op het tenue van Burnley. In de nek op de achterkant van het Burnley tenue is de bijnaam van de club verwerkt: The Clarets. Het nieuwe thuistenue van Burnley wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant een subtiel lichtblauw en paars vlak. De kousen zijn wit met ook weer paarse en lichtblauwe details.

Het nieuwe Burnley thuisshirt voor 2019-2020 wordt vanaf nu gedragen door spelers als Crouch, McNeil, Wood, Gibson, Barnes en nog meer spelers. Check nog meer afbeeldingen van het nieuwe thuistenue!

Burnley voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Burnley voor 2019-2020 is vanaf medio juli te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel heb je bovendien de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Engelse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Burnley voetbalshirt in DEZE WEBSHOP